• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Tanjug

10.09.2021

08:38

PUCNJAVA U ILINOISU, POVREĐENO VIŠE LJUDI! /FOTO/

Tanjug/AP

Vesti

PUCNJAVA U ILINOISU, POVREĐENO VIŠE LJUDI! /FOTO/

Podeli vest

U pucnjavi u gradu Ist Sent Luisu, u američkoj državi Ilinois, povređeno je više ljudi, a vlasti su organizovale potragu za osumnjičenima koji su tokom bega vozilom udarili u putnički voz

Prema dostupnim informacijama iz policije u incidentu koji se dogodio juče oko 16 časova nije bilo žrtava, izvestila je CBS-ova lokalna filijala KMOV i navela da su trojica osumnjičenih otvorila vatru pre nego što su pokušali da prođu pored voza na obližnjem železničkom prelazu, gde je voz udario u vozilo koje su koristili za bekstvo, prenosi Rojters.

Policija je organizovala nakon toga potragu za osumnjičenima u susednoj šumskoj zoni, a prema istim izveštajima više ljudi ranjeno je u pucnjavi, ali se ne navodi broj žrtava i njihovo stanje.

Prema drugoj lokalnoj televiziji, Foksovoj podružnici KTVI, koja se u svom izveštaju pozvala na neimenovane zvaničnike, tri osobe su ranjene u pucnjavi, za koju je rečeno da se dogodila u blizini jedne mesare u Ist Sent Luisu, a rečeno je da policija traga za čak šest osumnjičenih.

 

Foto: Tanjug/AP

Policija se odmah dala u potragu za napadačima

Istočni Sent Luis, grad sa oko 25.000 stanovnika u jugozapadnom delu Ilinoisa, koji je rekom Misisipi odvojen od Sent Luisa, u državi Misuri, već dugo ima lošu reputaciju u vezi kriminala i siromaštva.

Podaci Američkog Federalnog istražnog biroa iz 2019.godine pokazuju da je ovaj grad imao najveću stopu ubistava po glavi stanovnika u SAD, od onih sa sa više od 10.000 stanovnika, a zauzeo je četvrto mesto po broju svih nasilnih krivičnih dela.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija