• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/In4s

12.09.2021

18:14

"PUCAJ, NE MOŽEŠ MI NIŠTA..." Miraševi fanatici se opet okupljaju na Cetinju, u toku SKANDALOZNA ZLOUPOTREBA DECE! /FOTO/

Printskrin Youtube/Pobjeda

Vesti

"PUCAJ, NE MOŽEŠ MI NIŠTA..." Miraševi fanatici se opet okupljaju na Cetinju, u toku SKANDALOZNA ZLOUPOTREBA DECE! /FOTO/

Podeli vest

Danas su ekstremističke, antidemokratske grupacije koje su se i prethodnog vikenda okupile na Cetinju kako bi sprečile ustoličenje mitropolita crnogorsko-primorskog Jonaikija okupile opet

Njihov pokušaj svojevrsnog državnog udara, budući da su bili podržani od celokupnog poslančikog kluba opozicione Demokratske partije socijalista, bivšeg direktora policije Veselina Veljovića koji je pozivao policiju na neustavno ponašanje i prodvodio napade na policijske kordone, a sve je to svojim dolaskom i nastupom podržao i predsednik Crne Gore, Milo Đukanović ,nije uspeo.

Ove nedelje ove ekstremističke organizacije koje su prethodno koristile eksplozivna sredstva, molotovljev koktel ali i pucali iz oružja na barikada gde su palili gume, poveli su sa sobom najmlađe!

Skandalozna zloupotreba dece u političke svrhe, posebno uzimajući u obriz natpise na njihovim majicama i s obzirom na nasilje i sukobe koje su prošle nedelje sami proizveli.

Foto: Printscreen/Društvene mreže

Zloupotreba dece na Cetinju

Naime, na društvenim mrežama kruži fotografija dece u majicama na kojima piše: "Pucajte! Ne možeš mi ništa. Ja sam šćer (sin) Crne Gore, mene metak neće! Meni pancir ne treba ja imam crnogorsko srce".

Rukovodeći se odredbama Konvencije Ujedinjenih nacija (UN) o pravima deteta, nadležni organi treba da preduzmu sve odgovarajuće zakonske, upravne, društvene i obrazovne mere da bi se dete zaštitilo od svih oblika fizičkog ili mentalnog nasilja, povreda ili zlostavljanja, zanemarivanja ili nemarnog postupanja, zloupotrebe ili eksploatacije.

Da li će nadležni organi reagovati na ovu skandaloznu zloupotrebu djece – ostaje da vidimo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Gojko

pre 2 godine

Ovo su Crnogorci, ne fanatici. Posle popisa cete vidjeti koliko nas je

ChuChu

pre 2 godine

Za svađu i sukob je uvek potrebno najmanje dve strane. Srbi su se u zadnjih 30g posvađali i tukli sa svim komšijama, sve su uspeli od sebe oterati ali nikada nisu ni za šta krivi, nikada ništa loše nisu uradili, ni Slovenci ni Hrvati ni Muslimanji iz Bosne nisu pucali po Srbiji, a Srbi su masovno ratovali po tuđim državama...iza sebe ostavili na desetine hiljada mrtvih, stotine hiljada raseljenih....da ne nabrajam dalje....ali naravno ni za šta loše nikada i nigde ne može biti kriv Nebeski Narod....

Milutin Vranjski

pre 2 godine

Скуп згубидана на уском простору. А послије код родбине у Србију на посао, вакцине и лијечење упс лечење... и печење.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija