• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

14.09.2021

13:51

Otvorena istraga o padu aviona kod Samosa, poginuo svedok optužbe protiv Netenjahua!

AP Photo/Mićael Svarnias

Vesti

Otvorena istraga o padu aviona kod Samosa, poginuo svedok optužbe protiv Netenjahua!

Podeli vest

U malom avionu marke Cesna koji se juče pod nerazjašnjenim okolnostima srušio u more kod grčkog ostrva Samos život je izgubio svedok optužbe na suđenju za korupciju bivšem izraelskom premijeru Benjaminu Netanijahuu, zbog čega su grčke vlasti pokrenule detaljnu istragu

Haim Geron, bivši visoki zvaničnik izraelskog ministarstva komunikacija i njegova supruga Ester poginuli su u avionskoj nesreći koja se dogodila kasno sinoć na ostrvu Samos, preneo je AP.

Izraelsko ministarstvo spoljnih poslova identifikovalo je žrtve, obe starosti 69 godina i potvrdilo da su konzularni službenici i ministarstvo radili sa porodicom na vraćanju tela u Izrael.

Geron je bio jedan od više od 300 svedoka koje su tužioci pozvali na suđenje Netanijahuu po optužbama za korupciju i prihvatanje skupih poklona od bogatih saradnika, što on negira.

Grčki Odbor za istrage vazduhoplovnih nesreća istražuje uzroke pada aviona, saopštili su zvaničnici u utorak.

Foto: Reuters

Bivši premijer Izraela Benjamin Netinijahuu i bivši američki predsednik Donald Tramp


Jednomotorni avion Cesna 182 poleteo je iz Haife u Izraelu i srušio se u blizini aerodroma na Samosu.

Grčka obalska straža je uz pomoć ronilaca pronašla tela poginulih Izraelaca nekoliko sati posle nesreće.

Benjamin Netanijahu, sada lider opozicije u izraelskom parlamentu, negirao je sve optužbe i ismevao dužinu liste svedoka koje je pozvalo tužilaštvo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija