• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Index.hr

18.09.2021

23:20

Majka PILA SOPSTVENI URIN kako bi mogla da doji decu! Ubrzo nakon toga je preminula

Pixabay

Vesti

Majka PILA SOPSTVENI URIN kako bi mogla da doji decu! Ubrzo nakon toga je preminula

Podeli vest

Žena iz Venecuele žrtvovala je sopstveni život kako bi spasila živote sina (6) i ćerke (2) nakon brodoloma u Atlantskom oceanu

Dejli Mejl piše da su decu pronašli žive na splavu, i to četiri dana nakon što su zajedno sa roditeljima krenula prema ostrvu La Tortugi. Sa njima je bila i dadilja koja je takođe preživela.


Otac dece je zajedno sa još četvoro ljudi koji su bili na brodu su nestali, dok se dadilja sakrila u unutrašnjost broda kako bi izbegla opekotine.


Kako piše Dejli Mejl, majka je pila vlastiti urin kako bi mogla dojiti decu kako bi ih spasila da ne dehidriraju. Ona je preminula tri do četiri sata pre nego što su spasioci pronašli splav na kojoj je bila sa decom i dadiljom.

Preminula je usled otkazivanja organa uzrokovanog dehidracijom.

 

 

 

- Išli su na izlet brodom, hteli su usrećiti decu. Ovo je velika tragedija - izjavio je otac preminule majke.

Potraga za nestalima se nastavlja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija