• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

21.09.2021

23:19

NEKOLIKO PUTNIKA JE POVREĐENO! Konzulat Srbije saopštio važnu informaciju nemačke policije!

Printscreenvideo/Bild

Vesti

NEKOLIKO PUTNIKA JE POVREĐENO! Konzulat Srbije saopštio važnu informaciju nemačke policije!

Podeli vest

Generalni konzulat Srbije u Minhenu kontaktirao je večeras, nakon vesti o talačkoj krizi u autobusu srpskog prevoznika "Lasta", nemačku policiju koja je potvrdila da je uhapšeno jedno lice za koje se pretpostavja da je državljnim Srbije.

Nekoliko putnika, je izgleda povređeno, ali policija nije mogla da pruži više podataka.

Kako je Tanjugu rečeno u toku je provera državljanskog statusa lica koje je, najpre napalo dva putnika, a potom držalo vozače autobusa kao taoce.

Danas kasno posle podne, posle 17:30 časova, u autobusu koji je saobraćao na međunarodnoj autobuskoj liniji Dortmund-Beograd jedno lice napalo je dva putnika.

Vozači autobusa i putnici uspeli su da ga savladaju, čime je omogućeno da putnici napuste vozilo, ali je napadač uzeo dva vozača kao taoce.

Zbog talačke krize policije je više sati, u oba pravca, zatvorila autoput A9 između Hilpolštajna i Gredinga.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zwkan

pre 2 godine

Citav ce svijet objavit kako je vas drzavljanin i spin do spina..a doticni nesto drugo

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija