• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

27.09.2021

18:57

PUTIN OTKRIO KO SU NAJVEĆI NEPRIJATELJI RUSIJE, NISU NATO, NITI AMERI... On za za sada nije pobeđen, Moskva će učiniti sve da ga porazi!

AP/Tanjug

Vesti

PUTIN OTKRIO KO SU NAJVEĆI NEPRIJATELJI RUSIJE, NISU NATO, NITI AMERI... On za za sada nije pobeđen, Moskva će učiniti sve da ga porazi!

Podeli vest

Glavni neprijatelj Rusije su siromaštvo, zdravstveni problemi, obrazovanje i infrastruktura, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin

Kako je naveo, nakon objavljivanja rezultata parlamentarnih izbora u Rusiji čuo je poklič "Ura" u nekoliko izbornih štabova, međutim, on smatra da je "još uvek rano uzvikivati Ura".

- Neprijatelj - siromaštvo - za sada nije pobeđen, treba povećati nivo blagostanja građana - rekao je šef države na sastanku sa potpredsednicima ruske vlade.

Predsednik je naglasio da u Rusiji ima još dosta toga na čemu treba raditi, između ostalog, na povećanju nivoa i kvaliteta života Rusa.

REGION I NATO NA NOGAMA! RUSI DOLAZE U SRBIJU, DONOSE NOVE PANCIR-S! Rusko-srpska vežba "Slovenski štit" u SRB sredinom oktobra!

Predsednik se obratio potpredsednicima vlade sa molbom da u okviru vlade, ministarstava i resora formiraju timove za sve sfere radi operativne i efikasne realizacije fundamentalnih zadataka. On je naglasio da očekuje aktivan i efikasan rad u bliskoj i srednjoročnoj perspektivi.

- Ljudi ocenjuju njihovu realizaciju, njihovo rešavanje. Međutim, ništa manje važan i realan je i svakodnevni rad vlade - izjavio je ruski lider.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dak

pre 2 godine

Najveći neprijatelj Rusa je natalitet i alkoholizam, svake godine oko sto hiljada mladih Rusa umre od alkohola!!

NATO u Ukrajini, to je prelazak crvene linije
Planeta

NATO u Ukrajini, to je prelazak crvene linije

Predsednik Rusije Vladimir Putin rekao je beloruskom kolegi Aleksandru Lukašenku da bi širenje infrastrukture NATO u Ukrajinu značilo za Moskvu da je crvena linija pređena - izjavio je danas portparol Kremlja Dmitri Peskov

27.09.2021

14:13 >> 14:24

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija