• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Tanjug

02.10.2021

09:33

PRESTAO DA PIJE, POSLE MESEC DANA IZ STOMAKA SU U IZVADILI - EKSERE! Jedinstven slučaj u Litvaniji, svet u šoku!

Vesti

PRESTAO DA PIJE, POSLE MESEC DANA IZ STOMAKA SU U IZVADILI - EKSERE! Jedinstven slučaj u Litvaniji, svet u šoku!

Podeli vest

Litvanskom državljaninu hirurzi su iz stomaka izvadili više od kilogram eksera, šrafova, matica i noževa, objavili su litvanski mediji

On je gutao metalne delove oko mesec dana nakon što je prestao da pije alkohol, izjavili su lekari, preneo je BBC.

Neki od delova izvađenih na univerzitetoj bolnici Klaipeda su bili dogački 10 centimetara, prema litvanskom javnom servisu LRT. Hirurg Šarunas Dailidenas je ovaj slučaj nazvao jedinstvenim.

Tokom izveštaja, LRT je objavio fotografiju iz bolnice na kojoj se vidi čitav niz metalnih objekata izvađenih iz stomaka muškarca, nakon tročasovne operacije.

Muškarca su doveli u hitnu pomoć nakon što se požalio da ima jake bolove u stomaku u bolnici na obali Baltika. Njegovo stanje je trenutno stabilno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija