• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti.rs

07.10.2021

11:32

SRBIJO, PAŽLJIVO OVO PROUČI! RUSKI VOJNI NAUČNICI PREDLOŽILI NOVI METOD BORBE PROTIV AMERIČKOG DESANTA! Ovo iz korena menja doktrinu ratovanja!

Vesti

SRBIJO, PAŽLJIVO OVO PROUČI! RUSKI VOJNI NAUČNICI PREDLOŽILI NOVI METOD BORBE PROTIV AMERIČKOG DESANTA! Ovo iz korena menja doktrinu ratovanja!

Podeli vest

Ruski vojni stručnjaci predložili su novi metod borbe protiv potencijalnog desanta američke vojske sa mora - reč je o zajedničkom delovanju avijacije i roja malih jurišnih dronova

Kako se navodi u članku koji je objavljen u listu „Vazdušno-kosmičke snage. Teorija i praksa", Rusija ima dugu morsku granicu, razvija Severni morski put, polažu se pretenzije na njenu teritoriju na Dalekom istoku i u drugim oblastima, u toku je takmičenje u osvajanju resursa na Arktiku. Naučnici ističu da je stoga aktuelno pitanje efikasnih načina borbe protiv mogućeg desanta sa mora.

- Danas je mogući protivnik značajno povećao svoje borbene mogućnosti za izvođenje desanta sa mora tako što je uvrstio u naoružanje nove univerzalne desantne brodove i lebdelice za desant i iskrcavanje - navode eksperti, dodajući da američke snage imaju i neka druga amfibijska vozila.

PROCURIO TAJNI DOKUMENT CIA, AGENTI IM POUBIJANI, MONOGI SU PROMENILI STRANU I SADA RADE ZA... Šta reći, SAD u šoku, sad bar zanaju da su truba...

Oni predlažu da se snage mogućeg protivnika pre iskrcavanja napadnu malim bespilotnim letelicama. 

- Nakon što dobiju oznake ciljeva, bespilotne letelice lete u određeno područje i uz pomoć protivpešadijskih mina i municije malog kalibra napadaju vojsku, helikoptere (avione) koji se nalaze na palubama, ometaju normalan rad borbenih jedinica, oštećuju radarske antene protivnika - navode naučnici.

SRPSKA JASNA, DOK SE NE ODRŽI VOJNA VEŽBA SA SRBIJOM, U BIH NEĆE VEŽBATI NI NATO! Banjaluka se ne šali, neće preći preko "uvrede"!

Istovremeno, dronovi bacaju na desantne brodove protivnika male radio-stanice koje emituju radio-signale i tako obeležavaju mete za helikoptere i avione.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 2 godine

sve znaju .. al kada treba sacuvati polozaje na pristinskom aerodromu .. e onda j*a ...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija