• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Intermagazin/Mediji

12.10.2021

19:00

GRČKA POSLALA VOJSKU NA GRANICU SA TURSKOM! Atina odlučna, neće dozvoliti migranti upadaju na njenu terotoriju! NA POMOLU NOVI SUKOB?!

Vesti

GRČKA POSLALA VOJSKU NA GRANICU SA TURSKOM! Atina odlučna, neće dozvoliti migranti upadaju na njenu terotoriju! NA POMOLU NOVI SUKOB?!

Podeli vest

Grčka će povećati broj zaposlenih na granici sa Turskom zbog strahovanja od povećanja broja pokušaja ilegalnih prelazaka migranata povezanih sa krizom u Avganistanu, rekli su danas zvaničnici

Dodatnih 250 oficira pridružiće se 1.500 graničnika, a takođe će 800 službenika biti zaposleno na aerodromu u blizini grčko-turske granice, piše AP.

Grčka je negirala optužbe grupa za ljudska prava da migranti ne dobijaju pravo na azil i da su po kratkom postupku deportovani nazad.

Grčki ministar migracija Notis Mitarači, u parlamentu je rekao da sve veći broj zemalja EU vrši pritisak na izvršne vlasti Unije da preduzmu oštrije mere za sprečavanje migracija.

- Evropa se ne graniči sa zaraćenim zemljama. I većina ljudi koji stižu nisu u opasnosti pa je važno definisati kako migracijska politika funkcioniše kao i granična sigurnost - rekao je on.

NEMCI, HVALA NA ISKRENOSTI! SRBIJA NEĆE BITI DEO EU, DOSTA SMO JE LAGALI! Proširenje mora da se zaustavi, integracija Zapadanog Balkana je preskupa!

Poljska i Litvanija se poslednjih meseci bore sa velikim brojem migranata koji su većinom iz Avganistana, i optužuju Belorusiju za podsticanje protoka migracija.

Grčka, Poljska i Litvanija su među 12 zemalja koje su prošle nedelje poslale pismo Evropskoj komisiji tražeći da se uvedu oštrije mere EU protiv ilegalne migracije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija