• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Tanjug

25.11.2021

09:39

OGLASILA SE AGENCIJA "BESA TRANS", tvrdi da autobus nije švercovao gorivo ili pirotehniku!

Tanjug/AP

Vesti

OGLASILA SE AGENCIJA "BESA TRANS", tvrdi da autobus nije švercovao gorivo ili pirotehniku!

Podeli vest

Turistička agencija "Besa trans", čiji je autobus pre dva dana izgoreo u Bugarskoj kada je nastradalo 45, a povređeno sedam osoba, demantovala je navode da je to vozilo švercovalo benzin ili pirotehnička sredstva

Agencija u saopštenju na svom Fejsbuk nalogu apeluje na medije da ne šire spekulacije koje bi mogle da nanesu štetu istrazi, prenosi MIA.

"Kao agencija obaveštavamo porodice poginulih i povređenih u tragediji da autobus ni u kom slučaju nema gepek za šverc nafte, benzina ili pirotehničkih sredstava. Sve ove spekulacije su zlonamerne", navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, ukupni kapacitet autobusa je 450-500 litara nafte za sam autobus i ni u kom slučaju nema rezervnog prostora za šverc.

Foto: Tanjug/AP

Autobus u vlasništvu „Besa Trans BTB" koje je izgorelo u Bugarskoj nije bilo licenciran za međunarodni prevoz putnika ili bilo koju drugu vrstu prevoza, pa je ovom preduzeću oduzeta dozvola za rad, saopšteno je u sredu iz Ministarstva saobraćaja i veza Severne Makedonije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija