• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji/Webtribune

06.12.2021

07:00

(VIDEO) 500 RUSKIH LOVACA UNIŠTĆE 125 HILJADA VOJNIKA UKRAJINE ZA 30 MINUTA! Američki mediji šokirali  Kijev, ali i NATO i EU!

Vesti

(VIDEO) 500 RUSKIH LOVACA UNIŠTĆE 125 HILJADA VOJNIKA UKRAJINE ZA 30 MINUTA! Američki mediji šokirali Kijev, ali i NATO i EU!

Podeli vest

Rusija je spremna da uništi polovinu ukrajinske vojske za samo pola sata. Pretnje Kijeva Rusiji i eskalacija situacije kako u Donbasu tako i na ruskoj granici prete da izazovu oružani sukob između Rusije i Ukrajine

Ipak, ukrajinska vojska neće moći ništa da uradi, pošto će polovina regularne armije Oružanih snaga Ukrajine biti uništena za samo pola sata - Rusija je spremna da za to upotrebi 500 lovaca odjednom.

Kako proizilazi iz dostavljenih informacija, do danas, ruske vojne vazdušne baze koje se nalaze u neposrednoj blizini ukrajinske granice imaju više od 500 lovaca različitih tipova.

U slučaju oružanog sukoba između Rusije i Ukrajine, ruske Vazdušno-kosmičke snage biće spremne za samo pola sata da pometu polovinu ukrajinske vojske, dovršavajući to u samo tri velika napada.

LONDON U PANICI, SRBI REŠE SVE ŠTO IM JE NAMETNUTO 90-TIH! Stjuart Pič je poslat da to spreči po svaku cenu! Timoti Les otkrio prave namere Britanije!

Važno je napomenuti da je ova informacija objavljena u samom Kijevu.

- U slučaju najopasnijeg scenarija pokretanja otvorene oružane agresije na Ukrajinu, Ruska Federacija može da stvori vazdušne grupe sa ukupnim brojem do 500 aviona - navodi Forbsova publikacija.

S obzirom na trenutno stanje ukrajinske vojske, Kijev jednostavno neće moći da se suprotstavi Rusiji: Tokom prvog vazdušnog napada Rusija će uništiti neprijateljske vojne aerodrome i sisteme protivvazdušne odbrane, nakon čega će udari biti naneseni na 125.000 vojnika Oružanih snaga Ukrajine, koncentrisane u Donbasu.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gazda Jezda

pre 2 godine

Srbija i JNA pokušali su da stvore V. Srbiju na području BiH i HR, 20 puta jači u ljudstvo, 590 puta u oružju, a rezultat znamo. Osvajači imaju samo prednost na početku: nacistička Njemačka, fašistička Italija, Japan, SAD u Vjetnamu, Rusija u Ukrajini, a oni koji se bore protiv osvajača treba vremena za naoružavanje. Pravda uvek pobedi!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija