• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vostok/RT

07.12.2021

20:07

BELA KUĆA SE PERE, BAJDEN TVRDI DA JE STAVIO DO ZNANJA PUTINU DA ĆE RUSIJU "NAPASTI" AKO... Da li će ovo umiriti saveznike, KOME JE OVO UPUĆENO?!

Tanjug/AP

Vesti

BELA KUĆA SE PERE, BAJDEN TVRDI DA JE STAVIO DO ZNANJA PUTINU DA ĆE RUSIJU "NAPASTI" AKO... Da li će ovo umiriti saveznike, KOME JE OVO UPUĆENO?!

Podeli vest

Tokom razgovora, američki predsednik Džo Bajden pozvao je Vladimira Putina na deeskalaciju oko Ukrajine i povratak diplomatiji, saopštila je Bela kuća posle sastanka

Američki lider je svom kolegi izrazio zabrinutost Sjedinjenih Država i evropskih saveznika zbog „nagomilavanja" ruskih snaga u blizini ukrajinske granice i "jasno stavio do znanja da će, ako tenzije eskaliraju, odgovoriti odlučnim ekonomskim i drugim merama".

- Oba predsednika su dala uputstva svojim timovima da nastave sa radom (u vezi Ukrajine) i SAD će to učiniti u bliskoj koordinaciji sa saveznicima i partnerima - napominje pres-služba američke administracije.

(VIDEO) PROCURELI DETALJI RAZGOVORA PUTINA I BAJDENA! Zelenskom, ali i liderima Britanije, Francuske, Nemačke i Italije NEĆE SE DOPASTI ono što će im preneti predsednik SAD?!

Strane su takođe razgovarale o bilateralnom dijalogu o strateškoj stabilnosti i sajber bezbednosti. Osim toga, dotakli su se regionalnih tema, kao i Irana.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran

pre 2 godine

Kauboji mogu Rusiji da prete samo ekonomskim sankcijama. A vojno, neka probaju!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija