• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S.

14.05.2019

13:10

(VIDEO) GAGIĆ UME I DA PUCA! Košarkaš Partizana ima neobičan hobi!

Live TV

(VIDEO) GAGIĆ UME I DA PUCA! Košarkaš Partizana ima neobičan hobi!

Podeli vest

Šutiranje nije njegov glavni zadatak na terenu, ali zato košarkaš Partizana Đorđe Gagić voli da puca van parketa! Centar crno-belih, pored toga što je vrhunski sportista, pasionirani je ljubitelj streljaštva i poznavalac vatrenog oružja


Gagić je svoje streljačko umeće pokazao novinaru "Informera" tokom intervjua u streljani "Target" u Beogradu.

JOKIĆ JE ZAVRŠIO SA SRBIJOM ZAUVEK AKO NE BUDE IGRAO! Kapičić bez milosti: Ja ga više nikad ne bih zvao!

Ružni komentari

Bolelo me je što su me optuživali da sam izdajnik kad sam prvi put otišao iz Partizana

Otkud to interesovanje za streljaštvo?

- Idem redovno u streljanu da pucam u metu, to me veoma opušta. Nisam neki profesionalac, ali sam prilično precizan. Volim oružje, a u streljani su mi sve objasnili i obučili me kako da bezbedno rukujem pištoljima i puškama. Naučili su me i kako da rasklapam i sastavljam oružje.

Imate li neki omiljeni model pištolja?

- Volim da pucam iz "gloka", dobro mi leži u ruci. Mnogo mi se sviđa i "češka zbrojovka", mada zasad nisam imao priliku da pucam iz nje.

Da li nekad i na terenu poželite da imate pištolj?

- Ne, naravno! Pištolj je za streljanu. Ja sam emotivan na terenu, posebno jer igram u klubu koji volim. Nekada je vruća glava, pa poludim, ali sve je to deo sporta i ništa van toga.

Ipak vam se dešavalo da uđete u verbalnu raspravu sa protivničkim navijačima na "večitom derbiju"?

Foto: Informer

- Partizan doživljavam kao svoj dom, a ne volim da mi neko pljuje po kući. Ja neke stvari možda previše lično doživljavam, pa onda me ponese i odgovorim. I to je sve trenutno, brzo prođe.

Ovo vam je drugi put u karijeri da nosite dres Partizana. Prvi put ste bili u Humskoj od 2012. do 2015, kad ste, na iznenađenje mnogih, otišli usred sezone. Zašto ste tad napustili klub?

- Ne bih da preterano ulazim u detalje. Optuživali su me da sam izdajnik. Boleli su me ti komentari. Bilo mi je mnogo teško kada sam otišao, ali sam znao da ću se jednog dana vratiti.

I pored svih negativnih komentara, ipak ste odlučili da se vratite u Humsku. Zbog čega?

- Za mene je Partizan stvarno prava ljubav. I posle svega što su govorili o meni, došao sam kada je bilo teško. Želeo sam da pomognem timu da se vrati na šampionski put. Smatram da ono što Partizan ima nema nigde. Bio sam u drugim ekipama, ali navijače kao crno-beli niko nema.

ČOVEČE, TAJ JOKIĆ JE PRAVA ZVER! Amerikanac odlepio za Srbinom!

Volim i automobile

Imate li još neki hobi pored streljaštva?

- Pored streljaštva volim i automobile. Privlači me sve to što se rasklapa i sklapa, pa se onda time zanimam kad imam vremena. Volim da odem u streljanu i da se isključim. Naravno, košarka mi je prva ljubav, ali to ne računam u hobi.

Zvezda je zasluženo slavila u ABA ligi

Partizan je poražen u polufinalu ABA lige od Zvezde. Kako je vama izgledala završna serija?

- Imali smo šansu i nismo je iskoristili. Mogli smo mnogo bolje. Mislim da su oni bolje od nas shvatili šta znači plej-of. Oni su treću utakmicu dobili zasluženo. Posle smo videli i kako je Budućnost prošla protiv Zvezde u finalu.

Šminka: Duška Božić




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija