• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Ivan Gajić

Autor: tvin.rs

06.08.2019

20:00

(TVIN) DIDI DŽEJ OSVAJA AMERIKU! Pevačica u novoj emisji Tačka na i!

Live TV

(TVIN) DIDI DŽEJ OSVAJA AMERIKU! Pevačica u novoj emisji Tačka na i!

Podeli vest

Pevačica Dijana Didi Janković, poznatija kao Didi Džej, nakon domaće teritorije polako, ali sigurno gradi karijeru i na stranoj, a u autorskoj emisiji Ivana Gajića, Tačka na i, iznela je sve detalje svog poslovnog plana, ali i privatnog života

Iako je započela svoju pevačku karijeru u Srbiji i vrlo brzo se saznalo ko je Didi Džej, Dijana je odlučila da proširi vidike i krene u pohod na Ameriku, o čemu je, kako kaže, oduvek sanjala. 

- Amerika je oduvek bila moja želja. Kada sam se pojavila u Srbiji nikada nisam davala celu sebe, zato što je to bio moj hobi. Srbija je bila mala zemlja, folk muzika je zastupljena i nisam pronašla sebe toliko u Srbiji. Jesam bila popularna, ali nisam se trudila da budem broj jedan. Da sam htela, verovatno bih to mogla, jer imam zaista dosta ideja i kreativna sam - rekla je Didi.

Počela na domaćoj sceni, ali ističe kako slabo prati srpsku estradu. Ipak, drago joj je što se razvijaju novi pravci i što folk muzika nije jedina koja je zastupljena u domaćem svetu muzike, a od naših izvođača najviše ceni rad Jelene Rozge. 

- Oduvek sam obožavala Jelenu Rozgu. Ona mi je uvek bila prava muzička diva i jako bih volela da ona peva na nekom mom slavlju - ističe ova ambiciozna pevačica.

Dijana je srećna u braku, ali još uvek ne radi na prinovi, jer je odlučila da se prvenstveno posveti karijeri. 

- Ne mislim da sam mlada, jednostavno moja američka karijera je zahtevala da ne budem trudna u toku tog nekog procesa i da nemam dete, jer oni bi me tamo drugačije gledali. Jako su strogi i surovi - izjavila je Dijana i dodala da želi da se ostvari u ulozi majke u skorije vreme, ali da prvo nastoji da se uzdigne na američkoj muzičkoj sceni.

(TVIN) TIJANA AJFON NIKAD ISKRENIJA! Sreća, pa više ne moram da se blamiram po rijalitijima!

(TVIN) ŠOK INTERVJU KIJE KOCKAR! Čula sam Luninu pesmu pre nje! Pobednica ZADRUGE 1 udarila na naslednicu u Tački na i

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija