• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

29.02.2020

10:00

SVI STE ČULI ZA SEVILJSKOG BERBERINA, ZNATE LI KO GA JE NAPISAO? Na današnji dan rođen je Đoakino Antonio Rosini (VIDEO)

Live TV

SVI STE ČULI ZA SEVILJSKOG BERBERINA, ZNATE LI KO GA JE NAPISAO? Na današnji dan rođen je Đoakino Antonio Rosini (VIDEO)

Podeli vest

Na današnji dan 1792. godine rođen je italijanski kompozitor Đoakino Antonio Rosini. Napisao je 39 opera od kojih su najčuvenije "Seviljski berberin", "Viljem Tel" i "Otelo"

2008 - Miša Defonseka je priznala da je izmislila svoje memoare "Preživeti sa vukovima" koji opisuje kako je teške dane holokausta preživela zahvaljujući paru vukova.

2012 -  Završena je konstrukcija najviše zgrade u Japanu Tokijsko nebesko drvo visoke 634 metara. To je druga najviša ljudska tvorevina na svetu, iza Burdž Kalife u Dubaiju sa visinom od 828 metara.

PRATITE NAS I NA YOUTUBE KANALU




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija