• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin.rs

01.03.2020

17:23

NEKADA SU SNABDEVALI CEO DVOR, A DANAS DŽONI DEP KUPUJE KOD NJIH! Za Verinim kapama i šeširima poludele poznate ličnosti! (TV IN)

Live TV

NEKADA SU SNABDEVALI CEO DVOR, A DANAS DŽONI DEP KUPUJE KOD NJIH! Za Verinim kapama i šeširima poludele poznate ličnosti! (TV IN)

Podeli vest

Izrada šešira i kapa jedan je od najstarijih zanata, a u našoj prestonici nekada su se ovakvi modni detalji svakodnevno nosili. Ništa drugačije nije ni danas kada su raznoliki aksesoari za glavu ponovo ušli u modu, a ekipa tvin.rs odvela vas je kod najstarijeg beogradskog šeširdžije

Vera Milošević naslednica je prodavnice šešira koja postoji više od pola veka, te je odrasla učeći ovaj zanat.

Ipak, posvetila se tehničkom delu vođenja ovog porodičnog posla, dok njen suprug Goran izrađuje komade koje su do sada isprobale poznate ličnosti u našoj zemlji, ali i šire.

NEKADA JE ŽARILA DOMAĆOM FILMSKOM SCENOM, A SADA ODBIJA ULOGE! Mirjanu Joković odale koleginice, ona pokušala da ih ućutka! (TV IN)

Pored maloprodaje, za njihove aksesoare uvek su zainteresovane domaće institucije, pozorišta, kreatori, kao i osobe sa javne scene, a Verine beretke nosio je i poznati holivudski glumac!

- Sarađivali smo sa jednom stranom produkcijom i sniman je film "Mini mata" u kom je Džoni Dep nosio sve kape koje smo mi izradili, kao i statisti koji su se pojavili u filmu - istakla je Miloševićka.

A koji zanimljivi modni dodaci se mogu pronaći kod poznatog beogradskog šeširdžije, pogledajte u narednom prilogu.

ANGELLINA PRVI PUT OTVORENO - LUNA SE PROBIJA NA HARIZMU, A KIJA JE ROĐENA DA BUDE ZVEZDA! Evo kako je pevačica ocenjivala u novom VIP Covering-u! (TV IN)

VIOLINA DOBILA SVOJ DOM U SRBIJI! Na Beogradskom sajmu turizma promovisan sabor violina u Pranjanima! (VIDEO)

PRATITE NAS I NA YOUTUBE KANALU




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Gujon sa poslanicom Bundestaga o dešavanjima na KiM i u regionu!
Politika

Gujon sa poslanicom Bundestaga o dešavanjima na KiM i u regionu!

Direktor Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Arno Gujon razgovarao je danas sa poslanicom nemačkog Bundestaga Žaklin Nastić o situaciji na Kosovu i Metohiji i predstavio joj poslednja dešavanja u južnoj srpskoj Pokrajini, kao i poziciju Srbije po tim pitanjima.

28.03.2024

15:18

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija