• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milena Krstajić

18.05.2020

20:30

URBAN MAGAZIN - Autorka Marija Gojković predstavlja roman "Smrt u belom mantilu" (VIDEO)

Live TV

URBAN MAGAZIN - Autorka Marija Gojković predstavlja roman "Smrt u belom mantilu" (VIDEO)

Podeli vest

U novom izdanju "Urban magazina", biće predstavljena knjiga "Smrt u belom mantilu" autorke Marije Gojković.

Kako izgleda život kada shvatite da se sutra možda nećete probuditi? Koja kajanja ostaju zbog onoga što ste uradili i zbog onoga što niste, a možda nećete ni imati priliku? Zar je čoveku potrebno da se razboli da bi shvatio suštinu života? 
To su samo neka od pitanja na koja će autorka dati odgovore kroz svoj roman.

- Ovo je potresan i dirljiv roman o hrabroj devojci koja se bori za život uprkos pesimističnim prognozama lekara. "Opipaj puls i shvatićeš koliko si srećan" donekle je i poruka ovog romana. 

Glavna junakinja je mlada i sasvim obična devojka kojoj se upravo ostvaruje san. Ludo se zaljubila i ima niz planova pred sobom. Ali, jedan bezazlen odlazak kod lekara, promeniće sve. Njeni snovi o budućnosti pretvoriće se u borbu za život - kaže autorka Marija Gojković.

Autorka i voditeljka: Milena Krstajić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija