• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin.rs

28.05.2020

22:00

JUTJUBERKA ZA TVIN EKSKLUZIVNO OTKRIVA! Irina smršala bez dijete, evo i kako!

Live TV

JUTJUBERKA ZA TVIN EKSKLUZIVNO OTKRIVA! Irina smršala bez dijete, evo i kako!

Podeli vest

Influenserka progovorila o svom receptu za skidanje viška kilograma

Mlada jutjuberka Irina Nikitović u svega nekoliko meseci drastično je smršala, a kako nije pristalica raznoraznih dijeta otkrila je balansiranu kombinaciju koja joj je pomogla da se otarasi viška.

Irina priznaje da je kršila kada je u pitanju novi režim ishrane, ali veruje da svako sebi može da da oduška jednom do dva puta nedeljno.

RAZOTKRIVEN JOŠ JEDAN JUTJUB RAT! Vanja Veljić ekskluzivno u emisiji Tvin Tube otkriva: Zašto nije u dobrim odnosima sa Leom Stanković!

Mlada zvezda u usponu otkriva vam svoj tajni recept:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija