• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milena Krstajić

21.09.2020

20:30

Marketing stručnjak Milan Maglov otkriva za Urban magazin - Zaradite novac na društvenim mrežama

Live TV

Marketing stručnjak Milan Maglov otkriva za Urban magazin - Zaradite novac na društvenim mrežama

Podeli vest

U novom izdanju "Urban magazina" marketing stručnjak za društvene mreže Milan Maglov otkriva kako da na jednostavan način zaradite novac putem Fejsbuka i Instagrama

- Posao preko interneta je budućnost! Svako od nas može da pokrene neki mali biznis, da ljudima predstavi ideju, uslugu ili proizvod. Najpre treba razraditi plan: ko je ciljna grupa, kakav sadržaj želite da plasirate i zašto baš vas neko treba da prati. 

S druge strane, veoma je važno u koje doba dana stavljate objave, statuse, fotografije u vezi sa tim proizvodom. Imajte na umu da je od 11 do 13 sati idealno vreme da okačite sadržaj, jer prema istraživanju, to je doba kada ljudi prave pauzu na poslu, pa mogu da se posvete vašim objavama. Takođe, uveče od 19 do 21 sat mo`žte da plasirate ono što ste zamislili - otkriva Milan Maglov. 

Autorka i voditeljka: Milena Krstajić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nikolić: Đilasovci sakrili prave fantome u svojim redovima!
Politika

Nikolić: Đilasovci sakrili prave fantome u svojim redovima!

Posle brutalnih laži o 40 000 “fantoma” iz Republike Srpske, o biračkom mestu u Areni koje nije postojalo i mnogih drugih budalaština koje su Đilasovci izmišljali kako bi našli izgovor i opravdanje za poraz na izborima, ali i paravan koji bi im omogućio da ruše nezavisnost i suverenitet naše zemlje, ne samo da se nisu izvinili građanima, nego su sakrili prave fantome, u svojim redovima, saopštila je Milica Nikolić, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

28.03.2024

10:10

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija