• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Antonić

31.12.2020

20:00

ŠTA SE DOGODILO IRVASIMA I KAKO JE TURISTA U BEOGRADU EKIPU INFORMERA OSTAVIO BEZ TEKSTA?! Deda Mraz na mukama, pa je Sneška morala da mu pomogne!

Live TV

ŠTA SE DOGODILO IRVASIMA I KAKO JE TURISTA U BEOGRADU EKIPU INFORMERA OSTAVIO BEZ TEKSTA?! Deda Mraz na mukama, pa je Sneška morala da mu pomogne!

Podeli vest

Deda Mraze, Deda Mraze, ne skreći sa staze... Malo je falilo da Deda Mraz i ne dođe ove godine, jer je zbog korone naišao na probleme na granici, a onda mu je u pomoć priskočila naša Sneška koja je i to morala da proba

U najnovijoj epozodi emisije "Ovo moram da probam" Sneška pomaže Deda Mrazu u jednoj neobičnoj podeli poklona.

Šta se dogodilo sa irvasima i kako je korona uticala na njih, saznaćete u veseloj novogodišnjoj emisiji.

A tek kad vidite za koga je Sneška spremila poklone i kako je jedan stranac celu ekipu Informera ganuo do suza, ostaćete pozitivno iznenađeni...

Pogledajte najnoviju emisiju "Ovo moram da probam".

Sve dosadašnje epizode pogledajte klikom na link "Ovo moram da probam".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija