• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin

03.02.2021

19:00

UGLEDNI PROFESOR SILOVAO UČENICE, LJUBOMORNI GASTARBAJTER POBIO PORODICU! Pogledajte - KALENDAR ZLOČINA!

Live TV

UGLEDNI PROFESOR SILOVAO UČENICE, LJUBOMORNI GASTARBAJTER POBIO PORODICU! Pogledajte - KALENDAR ZLOČINA!

Podeli vest

Ubistva, pljačke, teške saobraćajne nesreće, silovanja... već dugo su, nažalost, naša svakodnevica

I tokom proteklog meseca u Srbiji se dogodio niz strašnih zločina. Izdvojili smo nekoliko koji su najviše potresli našu javnost.

Skrećemo na njih pažnju iz jednog, možda naivnog, ali sikrenog razloga - jer želimo da se ove stvari nikome i nikad ne ponove.

I ako se posle ovih strašnih činjenica i scena jedna usijana glava ohladi, jedna bahata noga skine s gasa, ili jedna devojka ohrabri da prijavi zlostavljanje, učinili smo mnogo.

Pogledajte "Kalendar zločina" na januar 2021. godine

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija