• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Antonić

20.02.2021

20:00

ČUVAJ SE, SNEŠKA VOZI! Novinarka Informera provozala šleper! OVO MORATE DA VIDITE!

Live TV

ČUVAJ SE, SNEŠKA VOZI! Novinarka Informera provozala šleper! OVO MORATE DA VIDITE!

Podeli vest

Dva vozača malo jača... Znate čuvenu pesmu iz popularne domaće serije "Kamiondžije"? E, pa naša Sneška je rešila da se ugleda na Paju i Jareta

Jasno vam je, dakle, novinarka Informera u najnovijoj epizodi voziće kamion!

Međutim, to nije sve.

Emisija "Ovo moram da probam" ne bi bila to što jeste da se Sneška ne trudi da iz epizode u epizodu pronađe zanimljiva mesta za snimanje, prevaziđe svoje granice fizičke izdržljivosti ili, u ovom slučaju, pronađe jednog nesvakidašnjeg instruktora.

Pogledajte samo deo onoga što vas čeka u nedelju u 20 časova.

Sve prethodne epizode emisije možete pogledati klikom na link "Ovo moram da probam", a od sada sve svoje sugestije i komentare našoj Sneški možete uputiti lično tako što ćete zapratiti stranicu na Fejsbuku "Ovo moram da probam - Snežana Antonić".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija