• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

05.06.2021

20:00

PREŠLA JE IGRICU - DIDI DŽEJ U ŠTIKLAMA OD 30CM VEŽBA U TERETANI! Pevačica ULAZI u RIJALITI, a evo koliko para PRODUKCIJA mora da odvoji za nju! /VIDEO/

Informer/Tvin

Live TV

PREŠLA JE IGRICU - DIDI DŽEJ U ŠTIKLAMA OD 30CM VEŽBA U TERETANI! Pevačica ULAZI u RIJALITI, a evo koliko para PRODUKCIJA mora da odvoji za nju! /VIDEO/

Podeli vest

Svake subote emisija "Džet set Top 5"

Dijana Rokvić poznatija kao Didi Džej svakim danom puni naslovne strane svih novina, a sve je popularnija na društvenim mrežama. Dokaz tome jeste da je snimak na kom šeta ulicama Beograda postao apsolutni hit na Internetu. 

Koliko je Didi zapravo popularna govori činjenica da tokom snimanja emisije, ljudi su nas prekidali više puta radi fotografisanja, ali bilo je i onih koji su samo želeli da je dodirnu. 

Tokom razgovora Didi smo uspeli da saznamo detalje privatnog ali i poslovnog života svetski popularne pevačice. 

Foto: Informer/Tvin

Didi Džej

Naime, ona je dugo govorila o svom rijaliti šou programu, a sada je konačno otkrila da li ulazi u naš domaći rijaliti. Pored toga, Dijanu smo izazvali da odradi jedan trening na otvorenoj teretani, ali u potpeticama visokim čak 30 centimetara. 

Pevačica zamalo da doživi peh i padne sa sprave, pa smo snimanje emisije prekidali više puta, a sve to možete pogledati u nastavku teksta u video prilogu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vns

pre 2 godine

Poznata svetska pevačica.....ma daaaaa... Ajde nek' neko nabroji barem dve njene pesme...siguran sam da ni njen muž nezna

Gaga

pre 2 godine

Može da se Didoše koliko hoće ona je Dijana Janković sada Rokvić, ali brate ružna je, nije popularna kako ona to misli pa da nosi obuću visoku i 50 cm, i gola da se skine ne vredi joj, jedino joj vredi što je udata za mnogo starijeg koji je mnogo bogat, pa misli da je uhvatila Boga za onu stvar

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija