• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

19.06.2021

18:33

/VIDEO/ MARKO MILJKOVIĆ ISKRENO O KOMPLIKACIJAMA PRE SAMOG POROĐAJA LUNE ĐOGANI! Ponosni otac otkrio sve detalje kupovine novog stana, a evo koliko je morao da izdvoji za nov dom!

printscreen/TVIN

Live TV

/VIDEO/ MARKO MILJKOVIĆ ISKRENO O KOMPLIKACIJAMA PRE SAMOG POROĐAJA LUNE ĐOGANI! Ponosni otac otkrio sve detalje kupovine novog stana, a evo koliko je morao da izdvoji za nov dom!

Podeli vest

Svake subote pratite emisiju "Džet set Top 5" na "TVIN"

Rijaliti zvezde Luna Đogani i njen izabranik Marko Miljković postali su roditelji pre tri dana, kada je ona na svet donela ćerku Miju. Njih dve su još u porodilištu, a za to vreme Marko vredno priprema sve u njihovom domu za dolazak ćerke Mie.

Foto: Informer.rs

Marko i Luna

U razgovoru sa rijaliti zvezdom pitali smo ga šta se tačno izdešavalo pre početka porođaja Lune Đogani Miljković, jer kako je sve bilo planirano ona je trebala da se porodi prirodnim putem. 

- To su stvari koje su nepredvidive, iskren da budem ne bih ja tu sada ništa puno pričao na tu temu, jer zaista nije bilo ništa opasno. U razgovoru sa lekarom rečeno je da u tom trenutnku najbolja opcija za Lunu i za bebu jeste da to bude carski rez i tako je bilo. Nije se dovodilo u pitanje zašto i zbog čega, već naravno da smo odabrali sigurnu i najbolju opciju za njih dve. Beba je dobila čistu desetku, i rođena je bez ikakvih zdavstvenih problema - govori Marko.

Foto: printscreen/TVIN

Marko Miljković

Pored svih detalja porođaja, ponosni tata nam je otkrio šta se krije iza 30.000 evra koje su po pisanju medija dobili od fanova na poklon povodom rođenja ćerke Mie.

- Osvrnuću se na sve one koji pišu laži i budalaštine i na polupismene novinare koji će sve uraditi za taj jedan klik. Prvo što taj neko, ne mogu ga oslovljavati sa novinar jer to nije, koji je izmislio tu gnusnu laž, trebao je da vidi da taj stori je potekao iz naše "hejt" grupe i da na toj stranici pišu sve najgore o meni i Luni.

- Jedinih 30.000 evra koje ću dobiti jesu od tužbe jednog čoveka, i par medija. Samo taj jedan čovek treba da mi uplati preko 15.000 evra, par medija po 5 do 6.000 evra i sve to kad se sabere biće nepunih 30.000 evra! Još jednom bih da poručim svima onima koji nam žele zlo i koji pokušavaju da nas poremete: "Nećete uspeti jer Luna i ja imamo sve u životu bez ičije pomoći, a tek sada kada smo još jači tek nam ništa ne možete". - rekao je Marko ekskluzivno za Informer.rs.

Ostanite do samog kraja jer izazov koji smo priredili Marku nasmejaće vas do suza.

Kompletan interviju možete pogledati u nastvaku teksta, sa još mnogo zanimljivih tema o kojima smo razgovarali sa novopečenim ocem:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija