• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

02.07.2021

20:00

OTKRIVAMO SVE DETALJE VEZE DUŠICE JAKOVLJEVIĆ I ČAVE! Voditeljka otkrila datum VENČANJA! /VIDEO/

Live TV

OTKRIVAMO SVE DETALJE VEZE DUŠICE JAKOVLJEVIĆ I ČAVE! Voditeljka otkrila datum VENČANJA! /VIDEO/

Podeli vest

Ne propustite svake subote emisiju "Džet set Top 5"

Voditeljka najpopularnijeg rijaliti šou programa Dušica Jakovljević bila je gost emisije "Džet set Top 5". 

Kako bobma je odjeknula vest da je poznata voditeljka obnovila vezu sa nekadašnjim fudbalerom Milošem Dimitrijevićem Čavom. Podsetimo, pre nego što se pomirio sa Dušicom, Miloš Dimitrijević bio je u vezi sa Kijom Kockar.

Foto: printscreen tvin

Dušica Jakovljević

Dušica i Miloš se ne odvajaju, a voditeljka ne krije ljubav koju oseća pšrema sadašnjem partneru. U razgovoru sa njom uspeli smo da saznamo privatne detalje ove ljubavne romanse, ali i da li će u skorije vreme napraviti korak dalje u njihovom odnosu.

Osvrnuli smo se i na najaktuelnija dešavanja u "Zadruzi", te voditeljka nije štedela reči kada je u pitanju diskvalifikacija Kristijana Golubovića i nasilje nad ženama. 

- Svi jako dobro znaju da ošto osuđujem bilo kakav vid nasilja, a pogotovo kada čujem da je reč o nasilju nad ženama. Sve to što se dešava u "Zadruzi" mnogi ne znaju da se verovatno dešava sa razlogom. Upravo to što se desilo, podstiče mnoge da prijave bilo kakav vid nasilja i upravo bude sankcionisan zbog istog - prenosimo delimično izjavu popularne voditeljke, a ostatak možete pogledati u emisiji sutra u 20h.

Foto: printscreen tvin

Dušica Jakovljević

Imali smo poseban zadatak za Dušicu, a u nastavku teksta pogledajte video prilog kako se snašla:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija