• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

31.07.2021

20:10

POTVRĐENO! ONA JE JOŠ JEDAN UČESNIK ZADRUGE 5! Evo pod kojim uslovima ulazi i kakve će beneficije imati! /VIDEO/

printscreen/pink.rs

Live TV

POTVRĐENO! ONA JE JOŠ JEDAN UČESNIK ZADRUGE 5! Evo pod kojim uslovima ulazi i kakve će beneficije imati! /VIDEO/

Podeli vest

Svake subote pratite emisiju "Džet set Top 5"

Aleksandra Nikolić je ekskluzivno za emisiju "Džet set Top 5", potvrdila da ulazi u Zadrugu 5, ali isključivo po njenim uslovima.

Naime, ona ima dva uslova za produkciju televizije Pink. Prvi, da može da spava do 12 sati ujutru, a drugi, da ima sva tri obroka dnevno.

Foto: printscreen/TVIN

 

Na pitanje da li je njena porodica imala primdbe na njeno ponašanje u Zadruzi 4, ona je kratko odgovorila:

- Generalno ja sam smatrala da će me majka osuditi za moje ponašanje. Ipak, bila je uz mene u svakom trenutku. Jedino joj se nije dopalo što sam pila alkohol i pravila neke scene.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku teksta u video prilogu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Baki

pre 2 godine

Majka ti je glupa kao i ti ili je bila jedna od devojaka bez morala . Zamo glupače i budale mogu dati podršku za ovaj kurvašar na televiziji .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija