• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin.rs

02.08.2021

19:13

BAHATI VOZAČI SEJU SMRT PO SRBIJI! Beograd, Smederevo, Sevojno... spisku nema kraja! KOLIKO JOŠ ŽIVOTA TREBA DA UZMU?!

Live TV

BAHATI VOZAČI SEJU SMRT PO SRBIJI! Beograd, Smederevo, Sevojno... spisku nema kraja! KOLIKO JOŠ ŽIVOTA TREBA DA UZMU?!

Podeli vest

Iako je broj ubistava u Srbiji znatno smanjen, naslovne strane crne hronike nisu ostale nepopunjene

Jul je obeležen strašnim saobraćajnim nesrećama u kojima su se gubili životi, a ovakve vesti su iznova i iznova potresale javnost. 

Bilo da je reč o nepažnji, bahatoj vožnji, umoru, vožnji pri dejstvu alhohola ili narkotika... ishod, nažalost, često ima tragičan epilog. 

Nadamo se da ove potresne scene neće ostaviti utisak nesrećnih okolnosti, već pozvati na oprez.

Ako se posle svega samo jedna tragedija spreči i samo jedan život sačuva, učinili smo mnogo.  

Ovo je kalendar zločina za jul 2021. godine: 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djordje

pre 2 godine

Nemoguce je da se neko obracunava sa takvima jel policije u stvari nigde nema?! Tu su kad ih pozoves? Po gradu se radi ko sta hoce! Prolazi se na crveno, jurcanje preko pesackih prelaza,a da i ne spominjem da je sasvim normalno da se skuteri, motori i biciklovi voze po Knez Mihajlovoj i trgu Republike! Pesaaci vise nemaju prava ni trotoarom da idu jel tu jurcaju biciklovi za raznosenje hrane! Parkovi su nam puni pseceg izmeta i deca vise ni u parkove ne mogu da idu! To vam je realnost, da ne spominjem da svaki drugi bozac kuca poruke dok vozi kola po gradu! I vi se pitate zbog cega je toliko mrtvih po nasim ulicama?!

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija