• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

06.08.2021

20:00

BIVŠA ZADRUGARKA KUPUJE STAN NA VRAČARU OD HONORARA! Evo sa kim se useljava, i da li se vraća u ZADRUGU 5?! /VIDEO/

printscreen

Live TV

BIVŠA ZADRUGARKA KUPUJE STAN NA VRAČARU OD HONORARA! Evo sa kim se useljava, i da li se vraća u ZADRUGU 5?! /VIDEO/

Podeli vest

Svake subote pratite emisiju "Džet set Top 5"

Bivša zadrugarka Sanja Stanković bila je gost emisije "Džet set Top 5". 

Foto: informer

Sanja Stanković

U razgovoru sa nama osvrnula se na sva dešavanja u Zadruzi 4, te je priznala da joj je ova najzeže pala od svih. Sanja je priznala kako je porodica reagovala na njen intiman odonos sa Filipom Carem, ali i sa kim se useljava u svoj novi stan na Vračaru. 

- Uništena sam sam iskreno, iscpljena i izmučena od osobe od koje to najmanje zaslužujem, ali nema veze jaka sam ja, sve sam to pregurala. Po mom izlazku dobila sam samo poruke podrške i to mi je najbitnije od svega. Ni jedan negativan komentar nisam pročitala o sebi. Jedine dve greške koje sam imala sam i priznala javno, a to je veza sa Anđelom, i pokušaj sek*ualnog odnosa sa Filipom - započinje Sanja i dodaje:

Foto: Printscreen You Tube

Sanja Stanković

- Sad kada je sve prošlo hoću malo da se skrasim. Planiram da kupim sebi stan u Beogradu, hoću da se skućim, valjda sam ga do sada zaradila. Useliću se u njega s novim dečkom, ne mogu još da otkrivam o kome je reč , ali kad dođe vreme da ga svi upoznaju, prva ću to da obelodanim. Za sada poštujem njegovu želju da ostane anoniman - govori bivša zadrugarka.

Na pitanje da li će biti učesnica pete i poslednje sezone rijalitija Zadruga, Sanja je bila vrlo konkretna i odlučna u svom odgovoru, a da li ulazi saznaćete sutra u 20h na našem sajtu "TVIN".

U nastavku teksta pogledajte ono što vas očekuje sutra u emisji:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija