• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

28.08.2021

20:05

DISKVALIFIKOVANA IZ ZADRUGE, A SADA ULAZI U PETU SEZONU! Progovorila o ZABRANI na Pinku i SVAĐI sa Ivom Grgurić: Precrtala sam je u svom ŽIVOTU! /VIDEO/

printscreen

Live TV

DISKVALIFIKOVANA IZ ZADRUGE, A SADA ULAZI U PETU SEZONU! Progovorila o ZABRANI na Pinku i SVAĐI sa Ivom Grgurić: Precrtala sam je u svom ŽIVOTU! /VIDEO/

Podeli vest

Svake subote pratite emisiju "Džet set Top 5"

Pevačica i nekadašnja rijaliti učesnica Marijana Zonjić, potpisala je ugovor za "Zadrugu 5" i na taj način se vraća na velika vrata nakon diskvalifikacije u trećoj sezoni ovog popularnog rijalitija.

Podsećamo, zbog čega je Marijana bila diskvalifikovana iz treće sezone.

Spominjanje imena ljudi u produkciji je strogo kažnjivo, a Marijana i Iva su otišle korak dalje, pa su Marijana i Iva iznosile neistine o radnicima u produkciji - stoji, između ostalog, u saopštenju koje je pročitano zadrugarima, uz naznaku da je reč o neosnovanim tvrdnjama da produkcija sipa zadrugarima nedozvoljene supstance.

Za iznošenje ovakvih laži bismo mogli pokrenuti sudski postupak kako bismo sačuvali ugled ovako velike kuće. Kako je cela izmišljenja priča i blaćenje poteklo od Marijane, ona je diskvalifikovana. Iva koja je takođe iznosila neistine o postupcima osoblja produkcije biće kažnjena u skladu sa članom sedam ugovora o učestvovanju u "Zadruzi" - pročitano je na kraju saopštenja, a Marijana je tada momentalno napustila "Zadrugu 3".

Marijana nam je sada otkrila u kakvim je odnosima sa Ivom Grgurić:

Foto: printscreen

Iva Grgurić

- Naravno da nemam komunikaciju sa njom, niti ću je ikad imati sa tom osobom. Bila sam iskrena prema njom, a ona je pokazala kakva je. Javio mi se njen prijatelj koji mi se izvinio u njeno ime, ali mi se on izvinio, a ne ona... Nema potrebe da mi se izvinjava, ja sam tu osobu precrtala u svom životu. Niti znam da postoji, niti mogu da se setim kako izgleda, tako da sve najbolje samo što dalje od mene - rekla nam je Marijana koja je otkrila kako je došlo do ponovne saradnje sa televizijom Pink:

Foto: printscreen/TVIN

Marijana Zonjić

- Iskreno, bila sam u šoku kada su me pozvali, zato što sam godinu dana bila zabranjena na toj televiziji, niko nije smeo da me spomene i baš u momentu kad mi je sve krenulo nizbrdo, ja sam dobila poziv da dođem na razgovor. To nisam očekivala, jer sam rekla zaista ružne stvari, koje nisam trebala nikako, ali moja je greška bila što sam verovala tim mojim drugaricama tako da sam vrlo rado prihvatila poziv - rekla je buduća zadrugarka, a o čemu smo još sve govorili sa rijaliti zvezdom pogledajte u nastavku teksa u video prilogu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
BorisDe

pre 2 godine

Zadruga je dosadna, sami neradnici i previše mladi i mlade neke starlete istetovirane koje niko ne zna, molim vas dajte Farmu ili nešto slično farmi i neke malo radne osobe iz sveta estrade i slično.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija