• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin

11.10.2021

14:00

KAKO NASTAJE MALI GRAD U VELIKOM GRADU?! Otkrivamo vam u našoj novoj emisiji - "A KAKO SE TO PRAVI"

Informer

Live TV

KAKO NASTAJE MALI GRAD U VELIKOM GRADU?! Otkrivamo vam u našoj novoj emisiji - "A KAKO SE TO PRAVI"

Podeli vest

U Beogradu se upravo gradi stambeno-poslovni kompleks Park Vila Residence, a nama je upravo ovaj projekat bio sjajan povod da vam predstavimo jedan sasvim novi i orignalni format

Obično o tome ne razmišljamo mnogo, ali često se, kada vidimo nešto što nam se dopada - od svakodnevnih sitnica do velikih građevinskh poduhvata - zapitamo, onako kako to obično radoznala deca rade: A kako se to pravi? 

Zbog toga smo odlučili da vam u ovom serijalu pokažemo kako se prave neke stvarno zanimljive stvari. Za početak, kako od jednog praznog placa i ogromne rupe u zemlji po kojoj mile bageri i kamioni, nastane velelepni objekat u kojem će, za samo dve godine, živeti i uživati više do 1.000 ljudi. 

Da vas prvo upoznamo sa projektom Park Vila Residence. 

Razvojni tim MADA Real Estatea osmislio je stambeno-poslovni kompleks Park Vila do najsitnijih detalja. Koristeći bogato iskustvo stečeno radom na prestižnim projektima i opsežno direktno istraživanje kupaca stanova u novogradnji u proteklih 5 godina kreiran je ovaj koncept budućeg doma i poslovnog okruženja za više od 1.000 ljudi, kako bi se omogućio funkcionalan prostor za stanare u skladu sa savremenim urbanim trendovima.

Kompleks se prostire se na 80 ari (tačnije na 8.068 m2) na uglu ulica Bulevar Oslobođenja i Save Maškovića. Koncipiran kao kondominium, sastoji se iz 4 lamele koje vizuelno predstavljaju jedinstvenu celinu koja formira dvorište unutar bloka. 359 stanova, od kojih 330 standardnih stanova struktura i to jednosobnih, jednoiposobnih, dvosobnih, dvoiposobnih, trosobnih i četvorosobnih koji se nalaze na tipskim spratovima od 2. do 7. sprata, i 29 premium stanova na poslednjoj povučenoj etaži sa dvosobnim, trosobnim i četvorosobnih stanovima sa velikim terasama i premium pogledom na sve četiri strane grada.

Da bi se do svega ovoga došlo i budućim kupcima stanova i lokala ponudilo nešto zaista posebno, priprema terena mora da bude - savršena. A upravo je to onaj deo procesa koji ćemo vam pokazati u prvoj epizodi serijala - "A kako se to pravi":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
venik

pre 2 godine

zna ci jos jedno sisanje ovaca (buducih stanara).

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija