• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Antonić

17.10.2021

20:00

MEŠAJ, MALA! Stavila je kecelju, zgrabila varjaču, ali nije računala da će tako da prska... Ona je i OVO morala da proba!

Printscreen

Live TV

MEŠAJ, MALA! Stavila je kecelju, zgrabila varjaču, ali nije računala da će tako da prska... Ona je i OVO morala da proba!

Podeli vest

Stigla je jesen, a sa njom i spremanje zimnice. Na sve strane miriše paprika, svi pripremaju njegovo veličanstvo - ajvar

Svako ima svoj recept i kad god probamo kod nekoga, uvek imamo utisak je dobar, ali da može i bolje. 

Zato je naša Sneška morala da proveri koji je recept za najboji ajvar.

Otišla je na pravo mesto za to. Finale karavana "Izađi mi na teglu" na kojem ima 25 najboljih majstora ajvara iz cele Srbije. 

Pitala je u čemu je tajna, a onda zasukala rukave. Ona je to morala da proba od početka pa do kraja. Prošla je kroz sve faze i ostala u šoku kada je videla koliko vremena i truda je potrebno da se napravi šampionski ajvar.

Pogledajte kako se naša novinarka snašla u ovom izazovu.

Podsećamo, pitanja i sugestije za našu Snešku šaljite u komentarima ili zapratite Fejsbuk stranicu "Ovo moram da probam - Snežana Antonić" i pogledajte sve prethodne epizode i fotografije sa snimanja.

Sve ranije epizode emisije možete pogledati klikom na link "Ovo moram da probam".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Veselin

pre 2 godine

Autohtoni ajvar se ne pravi od paprike ,, Slonovo uvo ,, več od domaće paprike tzv. ,, Kurtovke,, koja je katakteristična za leskovacki kraji juynu Stbiju, Sve ostalo su modifikacije,

Rako

pre 2 godine

Pa to samo ludi Srbi u ludoj Srbiji mogu da puste one koji ih pljuju, kolju, osudjuju za genocid da se šepure, kokodaču i prodaju nam M za B po Srbiji.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija