NAJBOLJE JE KAD JE NA SMEDEREVCU... Malo peče, ali nema veze, kad se proba, samo hoćeš još!

printscreen

18:46 Emisije 0

S. Antonić | 16. 10. 2021.

NAJBOLJE JE KAD JE NA "SMEDEREVCU"... Malo peče, ali nema veze, kad se proba, samo hoćeš još!

Znate li recept za šampionski ajvar?


Ovog vikenda, samo u emisiji "Ovo moram da probam" saznaćete kako se pravi najbolji ajvar. 

Koja vrsta paprike treba da se koristi? Da li se stavlja patlidžan? Paradajz? Kako da znate kada je ajvar gotov?

Sve to je naša novinarka proverila za vas. 

Ceo recept pogledajte u sutrašnjoj epizodi emisije u tačno 20 časova, a sada saznajte zašto je baš taj ajvar najbolji i ko je svemu tome naučio našu Snešku.

Podsećamo, pitanja i sugestije za našu Snešku šaljite u komentarima ili zapratite Fejsbuk stranicu "Ovo moram da probam - Snežana Antonić" i pogledajte sve prethodne epizode i fotografije sa snimanja.

Sve ranije epizode emisije možete pogledati klikom na link "Ovo moram da probam".



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.