• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin

12.12.2021

20:00

RATKO MLADIĆ JE HEROJ, A EU JE LICEMERNA... Obavezno pogledajte novo izdanje emisije "Replika"

printscreen

Live TV

RATKO MLADIĆ JE HEROJ, A EU JE LICEMERNA... Obavezno pogledajte novo izdanje emisije "Replika"

Podeli vest

Analizu nedeljnih događaja pogledajte u novom izdanju emisije "Replika" autorke Dejane Kljajić

Dejanini gosti ovog puta bili su lider DSS Miloš Jovanović i mlada poslanica i potpredsednica SNS Nevena Đurić.

Protekle nedelje, pored opozicije i Rio Tinta, u fokusu su bili i mural Ratku Mladiću, Hrvati koji su napravili skandalozni crtani film za decu u kojem su Srbi prikazani kao pacovi koji beže na traktoru iz Knina, kao i šiptarska lobistkinja Viola fon Kramon koja je poručila da Srpska pravoslavna crkva - ne postoji!

Miloš Jovanović, između ostalog, poručio je da je general Ratko Mladić heroj, a nikako zločinac, dok je Nevena Đurić istakla da lažni ekolozi za cilj imaju samo da sruše predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Kako su njih dvoje videli ove najvažnije teme, pogledajte u novoj "Replici":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Spoljni

pre 2 godine

Nama treba neka nepismena poslanica, da nam kaže da je general Mladić heroj, možeš misliti. Ona bolje da gleda svoja SNS posla u Skupštini Srbije i da nam ne kalja našeg generala, tj da ne sakuplja jeftine političke poene na konto našeg generala Mladića, jer ona ne zna koji general, niti zna šta je sve uradio za srpski narod, jer da zna, ne bi ga provlačila po svojim ustima, već bi imala poštovanje prema čoveku i odbila bi bilo kakvu priču o njemu, jer ko je ona da priča o njemu. Svaka šuša danas koja je završila privatni fakultet Sega Mega Trend, daje sebi za pravo da polemiše o ozbiljnim temama. A kada ode Vučić, samo će da se istope, svi ti njegovi "poslanici".

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija