• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

12.02.2022

20:00

BIVŠI ZADRUGAR OTKRIO DOGOVOR SA PRODUKCIJOM! Evo da li se vraća u Belu kuću - raskrinkao i Dejana Dragojevića! (VIDEO)

Live TV

BIVŠI ZADRUGAR OTKRIO DOGOVOR SA PRODUKCIJOM! Evo da li se vraća u Belu kuću - raskrinkao i Dejana Dragojevića! (VIDEO)

Podeli vest

Bivši zadrugari Ivana Krunić i Bane Čolak bili su gosti u emisiji Džet set top 5 kod novinara Gorana Todorovića.

Bane je na početku razgovora otkrio zašto je napustio "Zadrugu 5", kao i da li će se vratiti u popularni rijaliti.

Foto: printscreen

Bane Čolak u emisiji Džet set top 5

- Desilo se to sa povredom koju vučem odavno, produkcija se trudila da mi izađe u susret kolilo je mogla, ali jednostavno to je išlo sve gore, pa su odlučili da me puste na kratak predah, pa da se, ako sve bude kako treba, možda vratim i završim sezonu do kraja - otkrio je Čolak na početku razgovora, a onda prokomentarisao odnos Dalile, Dejana i Cara.

Foto: Printscreen You Tube

Dalila, Dejan i Filip

- Dejan je najveći folirant, jer nikad ništa nisam video da je iskreno uradio. Čak i kad je čaše lomio o glavu, ni to nije bilo realno, s obzirom da je on znao šta se sve dešava, ali je zatvorio oči na sve te stvari - rekao je Bane, pa nastavio:

- Dalila se iskreno zaljubila u Filipa, to smo svi videli i pre nego što je počela ta priča i s obzirom da znamo Dalilu i njeno prethodno učešće u rijalitiju, kada je pred kamere došla preko Mace Diskrecije, gde je došla da ispriča šta zna o starleti, kao i njeni rani radovi i veze u rijalitiju - rekao je Čolak, a onda je Goran jednim pitanjem napravio totalni haos u emisiji.

Jel želiš ponovo da ga odvedeš u Egipat, s obzirom na onu prosidbu koja ti se desila - pitao je Goran Ivanu, a onda ga je Čolak prekinuo.

Kakva prosidba? - upitao je Bane.

Nije prosidba, to smo se šalili - pokušala je Ivana da se opravda.

Prvi put čujem za prosidbu. Voleo bih da čujem u emisiji premijerno, pošto mi kući nije rekla. Malo mi je čudno da sedim u emisiji i prvi put čujem da je nju tamo neko prosio - rekao je Bane Čolak, a šta se tačno desilo Ivani Krunić u Egiptu saznajte u videu ispod ovog teksta:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
psihijatar

pre 2 godine

Pusti, mali , ljubomorni, a ti si iskren? Hahahhaha suze.......

Nena

pre 2 godine

Meni je ovaj Čolak takav ljigavac i ova Gavriceva devojka su mi odvratni... Iz mržnje prema Davidu koji mu je brat pljuje po ovom jadniku samo tako... Na sve ljude koji su mu bili prijatelji je pljunuo zbog interesa na drugoj strani.. Iskreno ova tutnjava je baš za Gavrića , zato pišem njegova devojka, jer su slični i slično pokvareni, a za Čolaka je Ermina jer su isti ljigavi, pljunuo na prijatelje ako imaju interes na drugoj strani, koga mrze pljuju bez osnova po njemu, spletkare, lažu , ma isti...

Ja

pre 2 godine

Bane Colak zvani lazne suze kaze da se neko folira. Cuj Dalila se iskreno zaljubila i jel to alibi?

Veca

pre 2 godine

A I OVA DVOLICNA SELJACINA , KLJAKAVI LICEMER , GOVNO DVOLICNO , ON JE NASAO DA LAPRDA , NEKA VIDI SEBE RUZNI STVOR I NEKA SE VISE MAKNE OD OVE DEVOJKE BEZ OCIJU ! U ČEGA LI SE ONA OVAKO BLESAVA ZALJUBILA , I OTAC JOJ JE KOLIKO PUTA ONOMAD U RIJALITIJU GOVORIO NA VIDEO POZIVU DA SE MAKNE OD TE LAJAVE BUDALE . JOS CE DA UMISLI DA JE NEKI FRAJER ,

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija