• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

05.03.2022

20:00

ISPLIVALI DETALJI FRANOVE GEJ AFERE SA OŽENJENIM MUŠKARCEM! "Pokušao sam da budem sa njim, ali nisam njegov tip"! (VIDEO)

printscreen

Live TV

ISPLIVALI DETALJI FRANOVE GEJ AFERE SA OŽENJENIM MUŠKARCEM! "Pokušao sam da budem sa njim, ali nisam njegov tip"! (VIDEO)

Podeli vest

Saznajemo nove detalje afere oženjenog bivšeg zadrugara sa Franom Pujasom

Bivši rijaliti učesnik i tattu majstor Filip Reljić bio je gost emisije "Džet set Top 5". Reljić je nedavno postao tata, a sa suprugom Mašom Reljić dobio je sina Viktora. 

Kako je Filip jedan od bliskih prijatelja aktuelnog učesnika Frana Pujaa i zet Mateje Matijevića, otkrio nam je ono što do sada nismo znali o njima dvojici.

Naime, poslednjih dana mnogo se u medijima spekulisalo o se*sualnom opredeljenju Frana, te da aktuelni zadrugar gaji posebne emocije prema svom cimeru Marku Đedoviću. Više o njihovoj aferi možete čitati klikom na sledeći LINK.

 

 

Filip nam je otkrio da li je Fran pokazivao bilo kakve insinuacije i sklonosti prema istom polu dok je živeo u njegovom domu nakon Zadruge 4.

- Pisalo se svašta i svega je tu bilo, ali ja ga podržavam šta god da je. Ja sam pokušao jednom da budem sa njim ali me odbijao, šta znam možda nisam njegov tip (smeh). Šalu na stranu, mislim su to gluposti da je on veren Eleni i da je mnogo voli. Mnogo sam vremena proveo sa njim, i stvarno on apsolutno nikada nije pokazivao nikakve insinuacije prema osobama istog pola, bar po mom mišljenju, sad šta je istina ko će ga znati - kaže Filip. 

Filip nam je otkrio kakav je Fran u vezi sa Elenom Kitić:

- Mislim da će Elena da napravi boljeg čoveka od njega. Bila sa je Franom kod mene u studiju i mnogo je prijatna i fina. Neko ko se krije toliko od medija čovek bi pomislio da je ovakva ili onakva, a ona je totalno jedna cool i prizemna osoba i kao što sam rekao mislim da će od njega napraviti totalno novog Frana - rekao je Filip. 

 

 

Reljić nam je potvrdio da bi se vratio u Zadrugu za 100 evra nedeljnog honorara, ali cilj njegovog ulazka bi bila samo jedna misija, da sebi uništi život. 

Zbog čega se odlučio na taj potez pogledajte u nastavku teksta u video prilogu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija