• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.03.2022

19:00

URAGANKE SE RASPADAJU? KONSTRAKTA IMA VELIKE PLANOVE... Otkrivamo koja je sudbina pobednika Beovizije!

informer.rs

Live TV

URAGANKE SE RASPADAJU? KONSTRAKTA IMA VELIKE PLANOVE... Otkrivamo koja je sudbina pobednika Beovizije!

Podeli vest

Da su se planete poklopile, a zvezde osmehnule ovim muzičarima otkriva numerolog Gordana Dragišić. Ana Đurić Konstrakta, Mrija Šerifović, Željko Joksimović, Bojana Stamenov, Ksenija Knežević, Ivana Nikolić i Sanja Vučić osvojili su prva mesta na Beoviziji

Ovogodišna pobednica Beovizije Ana Đurić poznatija kao Konstrakta podigla je veliku prašinu u medijima, a numerolog Gordana Dragišić nam otkriva kakva je sudbina čeka u Torinu ove godine na Evroviziji, ali i sudbine predhodnih pobednika ovog takmičenja.

- Ono što je vrlo interesantno je da većina njih ima konstalaciju numeroloških brojeva 472 i ti se brojevi provlače kroz njihove datume - otkriva numerolog Gordana Dragišić. 

Ana Đrić Konstrakta

Foto: printscreen

- Pobednica ovogodišnje Beovizije Ana, a ja se iskreno nadam i pobednice Evrovizije je rođena 12.10.1978 i ima konstalaciju kodova 472. Konstrakta je neko ko je vrlo, stabilan, stara jedna duša i ovaj njen uspeh nije slučajno. Ja sam sigurna da je ona imala prilika i ranijih godina da se pojavljuje i da bude na neki način drugačija od svih. Međutim ova godina je morala to da joj donese, ona je u godini liderstva, odnosno godini gde mora biti bitna i gde mora da se pokaže, gde će da dominira. Generalno ovo joj je godina odlična za posao - ispričala je Gordana. 

Marija Šerifović 

Foto: printscreen

- Marija Šerifović je rođena 14.11.1984. i imamo i ovde numerološki kod 742, samo je drugačiji red brojeva nego što imamo kod Ane Đurić Konstrakte. Marija je dosta intuitivna i ona se vodi intuicijom kada bira pesmu i kada bira saradnike. Vrlo je emotivna i ako ona to ne pokazuje, a ono što je jako zanimljivo jeste da joj je ova godina odlična za posao i kontakte sa inostranstvom. Emotivno joj nije dobra godina, neka se usresredi na muziku, na posao i biće jako dobro - objasnila je numerološkinja. 

Željko Joksimović 

Foto: printscreen

- Željko Joksimović rođen je 20.04.1972. Njegov numerološki kod je 671. On je čovek koji sve pesme radi iz duše, a tako ih i peva. Verujem da je negde mnogo vezan za majku, da je majka jako bitan faktor u njegovom odrastanju i životu, ali ima tu sedmicu koja označava umetnost, muziku... Ovo je godina velikog uspeha za Željka, on ima svoju televiziju. Jedan vrlo vredan čovek, sposoban i ono što je jako važno jeste da će unovčiti sve to, a doneće mu samo dobre stvari i za njegov medijski prostor i za njegovu televiziju - prokomentarisala je Gordana. 

Bojana Stamenov 

Foto: printscreen

- Bojanin numerološki kod je 369, jedna devojka koja donosi sreću drugim ljudima. Kod nje postoji taj jedan problem što ona još uvek nije došla u godine kada će moći svoj rad i trud da naplati u pravom smislu. Kada je bila Beovizija i Evrovizija dok se ona takmičila, imala je sklapnje jupitera i venere i sve se nekako namestilo kako je ona poželela i to je bilo super. Ova godina je godina kada će rešiti neke svoje bitne probleme i godina kada bi mogla da se vrati muzici na velika vrata i to od leta ove godine jer je dobar period za to - otkriva numerološkinja. 

Grupa Huriccane 

Foto: printscreen

- One su divne devojke i videli smo da su im glasovne mogućnosti fenomenalne. Ksenija Knežević ima takođe numerološki kod 775.  Ta devojka šta god bude htela da radi, ona će sve moći. Međutim jedna stvar je jako važna - ne vidim ja nju u grupi, timski rad kod nje ne prolazi. Ona mora sama da bude da bi sva umetnost koju ona poseduje i sav taj raskošni talenat mogao doći do izražaja. Kada je Ivana Nikolić u pitanju, ona ima numerološki kod 268, jako emotivna, lepa devojka, ali devojka koja će sama sebi zarađivati koru hleba. Ona nije u fazonu da mora biti u grupi, nju sada da postaviš za sto i kažes tu moraš da sediš i da pevaš, ona će tako da uradi, poslušna žena. Ove godine će imati uspeha i postoji mogućnost da se osamostali i krenuti nešto sama. Godina joj je dobra za novac i karijeru. Kada je Sanja Vučić u pitanju ona ima slične kodove kao i Ana Đurić Konstrakta 742. Sanja će uspeti kad, tad. Njen talenat, možda sve ono što ona poseduje, još nije došlo do izražaja. Interesantna je kao pojava i kada daje izjave. Očekujem od ove godine da se ona usresredi na sebe, na svoju karijeru, na svoje pesme. Biće ovde i dosta putovanja i neke stvari će se promeniti. Očekujem zaista negde do kraja ove godine da one postanu solo pevačice - zaključila je Gordana Dragišić numerolog.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija