• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.04.2022

18:00

RASKRINKAN FILIP CAR! Bivša zadrugarka otkrila najmračnije tajne rijaliti igrača!

Informer

Live TV

RASKRINKAN FILIP CAR! Bivša zadrugarka otkrila najmračnije tajne rijaliti igrača!

Podeli vest

Novi gost emisije "Zadrugari na skeneru" bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Anja Todorović . Ona je komentarisala aktuelna učesnike popularnog rijalitija koji ne prestaju da intrigiraju javnost. Pogledajte novu epizodu eksluzivno na Informer.rs

Anja Todorović otkriva šta misli o zadrugarima. 

Nenad Macanović, poznatiji kao Bebica, veoma je interesantan kako naciji tako i učesnicima rijalitija. On je inače aktuelni dečko Miljane Kulić i neprestano provodi vreme sa njom, obasipa je pažnjom i ljubavlju. Dok ona na sve načine pokušava da ga pravi ljubomornim sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom. 

Foto: Printscreen You Tube

- Bebica mi je čudan, ili se dobro folira, ili mu nešto fali u glavi. Ima jedna zanimljiva scena gde se Zola i Miljana grle, a Bebica, Miljani spušta majicu da ne nazebe dok grli Zolu. On je totalni hit, nešto mu fali, ili je folirant - prokomentarisala je Anja. 

Foto: Printscreen You Tube

Aleksandra besna, strahuje zbog Mine Vrbaski. Očigledno da je osetila neke varnice sa obe strane i 
sada po svaku cenu pokušava da sačuva vezu sa Dekijem.

- Nema ništa od toga da se Dejan i Mina smuvaju. Mina ima svoj prioritet, njen prioritet je Mensur i ovo sada sa Anđelom samo tera inat, zna se zbog čega je Mina ušla - istakla je bivša zadrugarka.

Milica Veselinović je u Rajskom vrtu razgovarala sa Drvetom mudrosti o Mensuru Ajdarpašiću.
Milica je uplakana pričala kako se oseća u vezi sa Mensurom, pa je komentarisala ulazak Mine Vrbaški i kakav strah ima od ove zadrugarke. 

Foto: Printscreen You Tube

- Razumem Milicu u pravu je, obično žena kada ima neki osećaj, osećaj je ne laže, a i mi vidimo iz aviona, a kamoli ona koja je pored Mensura. Jasno je kao dan i ona je svesna toga i normalno je da se plaši, vidi se da ga je zavolela ne folira se. Na kraju će Mensur i ostaviti Milicu, kada je ostavio zbog Ane Jovanović, što ne bi zbog Mine - otkriva Anja Todorović.

Mina Vrbaški i Anđelo Ranković nastavljaju sa svojim bliskim odnosom, te su provodili svoje slobodno vreme u dvorištu, podalje od ostalih zadrugara. Mina je u jednom trenutku podelila sa njim, način na koji najlepše može da zaspi i koliko joj znači što je tu.  

Foto: Printscreen You Tube

- Mina i Anđelo su bili zajedno u "Zadruzi 1" tri dana, pa su u "Zadruzi 4" bili pet dana i sada če u ovoj sezoni da budu pet dana, čisto da Mensur izgori od ljubomore. To je smešna priča Mina nije glupa zna šta radi - komentariše Anja. 

Foto: Printscreen You Tube

U sitnim jutarnjim časovima došlo je do žestokog okršaja između Mikija Djuričica i Filipa Cara. 
Tom prilikom, Đuričić je uputio gomilu psovki Filipu, a svađa je došla do usijanja kada je Miki
počeo da otkriva Careve tajne.

- Istina je sve što je Miki rekao, te informacije sam dobila i ja. Filip mi liči na takvu osobu, on nikada nije imao emocije ni pema jednoj devojci, ne samo prema Dalili. Car nije ispao fer, pokušava da nasrće na sve, na tog dečka Dina. Trebao je neko da mu saspe sve u lice, Miki mu je rekao sve kako jeste. Filip mi liči na takvu osobu da bi sve uradio zarad novca mislim da to što je Miki rekao postoji kao opcija, ne mogu da garantujem, ali moguće - zakljčila je bivša zadrugarka. 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija