• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

02.04.2022

20:59

KADA BIH SRELA LUNU JA BIH JOJ... - Skandal, Kija Kockar otkrila šta bi uradila bivšoj suparnici nakon toliko godina! (VIDEO)

printscreen

Live TV

KADA BIH SRELA LUNU JA BIH JOJ... - Skandal, Kija Kockar otkrila šta bi uradila bivšoj suparnici nakon toliko godina! (VIDEO)

Podeli vest

Kija Kockar bez dlake na jeziku govorila je o svojoj bivšoj suparnici Luni Đogani Miljković

Kija Kockar i Luna Đogani bile su glavne suparnice u Zadruzi 1, a glavni krivac svemu tome bio je bivši suprug Kije Kockar, Slobodan Radanović. 

Bivša rijaltii pobednica i pevačica govorila je za emisiju "Džet set Top 5" o stvarima za koje je mislila da neće morati nikad da komentariše jer se njeno učešće u rijalitiju davno završilo. 

Kada spomenemo ime Kija Kockar odmah se za to ime vezuju skandali zašto je to tako?

- Pa vi novinari radite to, ja sam jedna divna i umiljata devojka, a vi mi "pakujete" razne priče koje ja nikada nisam izgovorila. Bilo je tu nekih stvari izvučenih iz konteksta kao na primer za Tanju Savić, kada sam rekla da ne zna da koristi telefon, naravno svi su isekli ceo intervju i samo su ostavili taj deo. Ja Tanju gotivim čak sam je i više puta branila od vas novinara - govori Kija i dodaje:

Foto: printscreen

Kija Kockar u emisiji "Džet-set Top 5"

- Ista stvar bila je i za Lunu, vi novinari samo pišete neke naslove koji su izvučeni iz konteksta, ali ne shvatate da vi ne svađate mene i nju. Kada bi se nas dve srele ništa se ne bi desilo, pozdravila bih Marka i nju, a volela bih i ćerkicu da vidim. Nemam zaista problem sa tim, ja sam više pita rekla za medije da sam oprostila sve što se desilo ali nisam zaboravila, tako je i dan danas - ističe pevačica. 

Na pitanje zbog čega je puklo prijateljstvo sa Anom Korać, Kija nije mogla da obuzda sarkazam pa je u svom stilu otkrila šta se sve tu izdešavalo nakon Zadruge. 

U video prilogu iznad teksta pogledajte šta nam je sve Kockareva priznala i da li ima ambiciju ponovo da se okuša u rijalitiju. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija