• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

23.04.2022

08:09

POLITIČARI NUDE 25.000 EVRA ZA NOĆ SA MNOM -  Zadrugarka otkrila IME I PREZIME OSOBE sa kim je dogovorila snimanje FILMA ZA ODRASLE!

printscreen

Live TV

POLITIČARI NUDE 25.000 EVRA ZA NOĆ SA MNOM - Zadrugarka otkrila IME I PREZIME OSOBE sa kim je dogovorila snimanje FILMA ZA ODRASLE!

Podeli vest

Slovenačka starleta Deniz Dejm je bivša učesnica "Zadruge 5", a na njen fizički izgled niko nije ostao ravnodušan

Bivša zadrugarka Denz Dejm bila je gost emisije "Džet set Top 5" i tom prilikom nije štedela jezik o pojedinim zadrugarima.

Naime, sponzoruša nam je otkrila sa kim je sve spavala u Zadruzi, ali i sa kojim bivšim zadrugarom je zakazala snimanje vrelih video klipova. 

Nakon što su milioni gledalaca imali prilike da gledaju intiman odnos Deniz i Stefana Mihića, ona ističe kako se nakon tog klipa nja zarada udesetostručila. Ona poseduje najnoviji automobil marke "Porše", a sada je spremna da nakon Zadruge kupi nekretninu u Beogradu. 

Foto: Informer.rs

Deniz Dejm

- Pošto se svima jako svideo moj odnos sa Stefanom, evo da vam ekskluzivno otkrijem da je ugovoren datum sa Mihićem kada ćemo da snimamo ponovo za moj profil. Čuli smo se i on je bio oduševljen idejom da napravimo jedan film za odrasle koji će trajati skoro sat vremena. Biće svega, raznih kostima, mnogo poza, ali i mnogo različitih mesta gde ćemo snimati. Biće potpuno drugačije od onog što je bilo u Zadruzi i ovaj put idemo do kraja - govori slovenačka starleta.

Deniz nam je otkrila da pored Stefana, dobija ponude od uticajnih ljudi iz sveta politike da ima intimne odnose sa njima.

Foto: Informer.rs

Deniz i Stefan Mihić

- Najviše ponuda sam dobijala od političara iz Beograda i za jednu noć sa mnom nudili su mu od 10 do 25.000 evra, imena vam ne smem reći, ali su veliki funkcioneri ovde u Srbiji. 

Kao najveću grešku iz rijalitija ponela je odnos sa Zolom, o kome nema ni malo lepo mišljenje.

- On je jedan lažov i prevarat i žalim sebe što sam bila deo te jeftine priče. Iskrena da budem legla sam sa njim samo zbog obećanih 23 centimetra polnog organa, a ja baš volim velike i kada se skinuo nije bilo ni 30% od obećanog - govori Deniz.

Foto: printscreen

Starleta nije krila da je na terapiji i da se leči još uvek od alkohola. Pored toga javno je priznala da je lečena od narkokita i da ponovo mora na psihološke razgovore kako se ne bi vratrila porocima nakon zadruge jer je pala u iskušenje više puta. 

U video klipu iznad teksta otkrivamo koliki honorar je Deniz imala i sa koliko para je napustila Zadrugu 5.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija