• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nevena Terzić / Informer

16.05.2022

18:00

ZAŠTO SU POZNATE LIČNOSTI IZVRŠILE SAMOUBISTVO? Razlozi su šokantni, a njen će vas posebno iznenaditi!

printscreen

Live TV

ZAŠTO SU POZNATE LIČNOSTI IZVRŠILE SAMOUBISTVO? Razlozi su šokantni, a njen će vas posebno iznenaditi!

Podeli vest

Ekskluzivno u emisiji "Takav ti je horoskop" astrolog Luna otkriva strašnu sudbinu naših javnih ličnosti koji su digli ruku na sebe

Dragana Tripić 

- Ovo je žena koja je u prvoj polovini života imala puno problema. Na svojoj koži je osećala strogost drugih, da bi posle nekako prevazišla to. Bila je posvećena poslu i mogla je da živi kao kornjača samo da je imala posla, jer bez posla ona nije imala osećaj da živi to je ono što je nju povuklo i zato je život i okončala tako - komentariše Luna Astrolog. 

Foto: printscreen

Filip Kapisoda 

- Muškarac koji je mogao da bira na koju će stranu svoju karijeru da ostvari. Vesele prirode, nije bio preterano tvrdoglav, voleo je da uživa i nije se lako prepuštao stvarima. Jako dominantna mu je bila jedna stvar - bio je čovek sadista. Kada bi iz bilo kog raloga imao potrebu, ili emotivno bio povređen, nije praštao. Ono što je negde okončalo njegov život, to je uništenje oko sebe i sebe. Vrlo svestan i odlučan je to uradio - otkriva Luna.

Foto: printscreen

Igor Vuk Torbica 

- Vrlo interesantan, jedna optička varka za narod. Čovek koji je spolja delovao smireno staloženo, samouvereno. Negde je išao i živeo kroz velike strasti jako oštrouman. Ovoliko ovakvih osobina je prikrivalo jednu veliku usamljenost i tugu koju je nosio celog života - objašnjava astrolog. 

Foto: printscreen

Kristina Kika Đukić 

- Njen horoskop je dosta težak. Ona prvo sa ocem nema bliskosti i jasnoću i mislim da je on ostao enigma. Vrlo nesigurna duboko u sebi i ona je ustvari probijala led i uspevala negde da sebe održi u životu kroz medije. Ona je imala veliki izazov i iskušenje sa tranzitnim planetama na dan kada je sebi oduzela život. Ona je popila neke tablete, ili neku tečnost, nešto što ima veze sa lekovima, pa možda čak i nešto od narkotika. Na dan kada je sebi oduzela život zaista je imala izazovne aspekte, tu odluku je dnela naglo, iznenada i neočekivano. To je bio trenutak u kome je nešto jednostavno puklo u njoj, strah je bio prevlik. Da je izdržala godinu dana i uz pomoć dobrog psihotrapeuta ona je mogla kroz godinu dana potpuno da se regeneriše da prevaiđe sve to što ima i da živi - otkriva Luna astrolog.

Foto: printscreen

Miljan Mrdaković 

-  Izrazito ljubomoran muškarac i to je već išlo i u patološku ljubomoru. Tamo gde ničega nema nalazio je potporu da ima osnova za ljubomoru. Njije puno pričao, čak i to što je pričao bile su prazne priče, površne. Imao je taj deo preke naravi i on je trebao pre svega da se bavi sobom. Neke stvari su se izdešavale koje su na njega delovale traumatično i negde su ostale da ga prate kao senka na dalje i odluka da digne ruku na sebe bila je svesna - zaključuje astrolog.

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija