• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dudvarski

23.05.2022

20:00

NAJBOLJI SRPSKI MMA BORAC OTKRIO! Da nisam postao borac bio bih INSPEKTOR! Znao sam da ako ne uspem idem u KAMENICU!

informer.rs

Live TV

NAJBOLJI SRPSKI MMA BORAC OTKRIO! Da nisam postao borac bio bih INSPEKTOR! Znao sam da ako ne uspem idem u KAMENICU!

Podeli vest

Darko Stošić, naš najbolji MMA teškaš u Bombarder potkastu otkrio je da je zamalo postao policijski inspektor

- Prvo sam trenirao džudo. Pošto u tom sportu nema novca, mislim ima ali moraš da postaneš prvak sveta ili olimpijski šampion, nekakav put koji je bio zacrtan za mene i za moje drugove je bio taj da ako ne uspemo da se probijemo u džudou idemo u Kamenicu da bi postali policajci. Međutim, meni su se kockice složile drugačije i postao sam MMA borac - ispričao je Stošić.

On se u razgovoru osvrnuo i na povredu Aleksandra Rakića, a pričali smo i o Dušku Todoroviću, Urošu Mediću i kik-bokseru Radetu Opačiću.

Stošić nam je ispričao da u poslednje vreme najviše voli da se odmara gađajući sa lukom i strelom, ali i da redovno vozi biciklu više desetina kilometara. Razgovarali smo i o njegovom porazu od Fila de Frisa, kao i gde pronalazi motiv da ponovo uđe u oktagon...

Pomenauli smo Evroviziju, Ukrajinu i kako bi Stošićev borbeni nadimak možda mogao da bude Bombarder... 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija