• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Terzić / nformer

31.05.2022

16:46

ONI SU NAJBOGATIJI MUŠKARCI U SRBIJI! Kako su došli do novca i da li im je bogatstvo bilo suđeno?

printscreen

Live TV

ONI SU NAJBOGATIJI MUŠKARCI U SRBIJI! Kako su došli do novca i da li im je bogatstvo bilo suđeno?

Podeli vest

Ekskluzivno u emisiji "Takav ti je horoskop" numerolog Gordana Dragišić otkriva da li je najbogatijim Srbima, uspeh i bogatstvo zapisano u njihovom numerološkom kodu!

 

Miroslav Mišković 

Foto: printscreen

Foto: --

- Ovo je čovek koji ima neverovatnu sreću kroz svoje kodove. Njegov numerološki kod je 314 i to su vrlo moćni muškarci. Da nije ovo što jeste, on bi svakako imao neko manje preduzeće. Čovek koji i kada spava razmišlja kako će napraviti neki biznis - otkriva Numerolog. 

Miodrag Kostić 

Foto: printscreen

- On je neko ko vrlo nežno pristupa stvarima, nije grub. Čovek koji će prvo da sagleda celu situaciju da vidi da li tu ima sanse da on deluje, ili nema. Numerološki broj 6 je vezan za slatke stvari, tako da negde cela ta njegova priča oko šećera, nije slučajno. On bi bio jako dobar i za proizvodnju slatkiša i taj njegov brend slatkiša sigurno bi bio veoma zastupljen na tržištu - komentariše Gordana Dragišić numerolog. 

Petar Matijević 

Foto: printscreen

- Moram da kažem da između Petra i Kostića imamo sličnosti, to je ono kada smo rekli šta je zapravo slično između ovih petoro uspešnih ljudi. Petar i Kostić imaju sličnu numerološku konstalaciju, Petru je ova godina jako uspešna i postoji mogućnost da će posao proširiti i u inostranstvo. Ono što jeste činjenica da Petar voli novac, ima taj kod koji govori o tome - prica Gordana numerolog.

Filip Cepter 

Foto: printscreen

- Jako intuitivan i neko ko je dar od boga. Uvek zna šta treba da uradi, a da ne bude krivično gonjen. On ima broj 7 u svom numerološkom kodu i to mu daje da bude vispren, brzo reaguje. Moj neki savet za njega da se okrene veri ukoliko još nije jer je nagrađen od Boga za se ovo što ima - otkriva numerolog.

Srđan Knežević

Foto: printscreen

- Zapravo cela imperija koju Srđan ima je porodična i on je samo nastavio tu tradiciju. On je imao tu sreću što i njegov numerološki kod kaže da je rođen u godini poklona. Ova godina će mu biti generalno dobra i biće nekih noviteta. Može se pronaći i u nekom novom poslu gde bi mogao biti veoma uspešan - zaključuje numerolog Gordana Dragišić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija