• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.06.2022

18:00

MENTALNI PROBLEMI POZNATIH! Ove svetske zvezde se još uvek nisu izborile sa traumama iz detinjstva! (VIDEO)

printscreen

Live TV

MENTALNI PROBLEMI POZNATIH! Ove svetske zvezde se još uvek nisu izborile sa traumama iz detinjstva! (VIDEO)

Podeli vest

Ekskluzivno u emisiji "Takav ti je horoskop" astrolog Srđan Stojić otkriva da li je ovim poznatim ličnostima u horoskopu zapisano da će imati problema sa psihom!

 

Ketrin Zita Džouns 

Foto: printscreen

-Ima Merkura u konjukciji sa jako teškom planetom Uranom  i to donosi te neke brze, lude misli, od jednom, iznenada. Ona je već u pubertetu imala takvih problema - otkriva astrolog. 

Džim Keri 

Foto: printscreen

- On je osoba koja neki put ni nije svestan šta razmišlja, njemu je od ove godine pa sve do sredine sledeće će biti problematično. Postoji mogućnost da završi u bolnici, stoje mu veliki problemi sa psihom i to će se nataviti - komentariše astrolog Srđan. 

Dejvit Bekam 

Foto: printscreen

- Merkur u Biku, u fiksnom znaku i to na jednoj jako nezgodnoj fiksnoj zvezdi i najopasnijoj tački na zodijaku. On je sada ugrožen na nebu od Saturna i trenutno ima velikih problema što se tiče njegove psihe - priča Srđan Stojić astrolog. 

Demi Lovato 

Foto: printscreen

- U natalnoj karti uglavnom su joj sve fiksni znaci. Ova osoba isto kao prošla dva primera ima problema sa psihom cele ove i naredne godine. Ovo je psiha koja je ugrožena još od malih dana i ona je kao malo dete imala velike probleme sa psihom, koji će se nastaviti. Ova osoba će teško moći da se izleči - otkriva Stojić astrolog. 

Kameron Dijaz

Foto: printscreen

- Ona je od svih ovih primera što smo do sada gledali, najlakši primer. Njoj se taj psihijatriski slučaj jedno desio u životu i više se neće ponoviti - zaključuje astrolog Srđan Stojić. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Dačić: Preporuka o prijemu KiM u SE predstavlja kršenje interesa Srbije
Politika

Dačić: Preporuka o prijemu KiM u SE predstavlja kršenje interesa Srbije

Prihvatanje preporuke od strane Odbora za političke poslove Saveta Evrope (SE) da takozvano Kosovo i Metohija bude primljeno u Savet Evrope predstavlja direktno kršenje interesa Srbije, našeg suvereniteta i integriteta ali i kršenje principa na kojima počiva sam Savet Evrope, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.

28.03.2024

09:44

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija