• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

15.06.2022

19:00

UTICAJNI BIZNISMEN NA DORĆOLU TRAŽIO BROJ DEVOJČICI! Voditeljka u emisiji "Do koske sa Jovanom Jeremić" otkriva slučajeve PEDOFILIJE!

printscreen

Live TV

UTICAJNI BIZNISMEN NA DORĆOLU TRAŽIO BROJ DEVOJČICI! Voditeljka u emisiji "Do koske sa Jovanom Jeremić" otkriva slučajeve PEDOFILIJE!

Podeli vest

Popularna voditeljka Jovana Jeremić u najnovijoj emisiji razotkriva slučajeve pedofilije i kako je uspela da ih dovede pred "lice" pravde

- Počnje 22. po redu emisija "Do koske sa Jovanom Jeremić", Lea će asistirati, peče polako zanat i uči se poslu kojim će se moža i ona baviti ukoliko bude to želela. Ovo je rubrika koja izlazi svake srede na Informerovom portalu- započela je Jovana emisiju:

- Danas ćemo se baviti pričom koja je šokirala celu javnost, to je moja priča o trogodišnoj devojčici koju je zlostavljao otac zajedno sa dedom. Ta priča je sasvim slučano tokom čitanja pisama gledalaca došla do mene. Kada sam čula tu priču ja nisam mogla da verujem da tako nešto uopšte može da postoji. Mislila sam da je to nemoguće, međutim, kada sam okrenula majku trogodišnje devojčice i kada sam okrenula advokaticu, bilo mi je jasno da je priča aposolutno tačna i da je konačno došao momenat da objavimo rat centrima za socijani rad koji svoj posao ne rade kako treba. Podvlačim Centrima za socijalni rad koji svoj posao ne rade kako treba, koji podležu lošoj analizi slučaja, mitu i korupciji. Dakle, slučaj trese Srbiju, sud se sada aktivirao posle emisije u kojoj je došla advokatica i ispričala sve šta je dete pričalo kako je deda i otac se*sualno uznemiravaju. Dete je imalo mehaničke povrede na genitalijama. Dete je bilo podvgnuto pregledu koji se vršio u totalnoj anesteziji, kojim je utveđeno da detetu nije himen oštećen, ali je utvrđeno da je definitivno do nekog se*sualnog uznemiravanja došlo- priča zgroženo voditeljka i nastavlja:  

- Ono što je šokantno i ono što želim da najavim kroz svoju rubriku u Informeru je da ćete sada, u nedelju ekskluzivno čuti ispovest majke devojčice koju su otac i deda zlostavljali. Majka je skupila hrabrost i doći će kod mene u emisiju i ispričaće celokupnu istinu. Mali broj ljudi zna da sam ja prošle godine u ovo doba dobila nagradu od naše policije za borbu protiv pedofilije i za novinarsko izveštavanje. A u subotu ćemo čuti još jedan šokantan slučaj koji je uzdrmao Srbiju kada je borba protiv pedofilije u pitanju. To je slučaj peruanskog sveštenika, to je takođe moja priča, otac je svoje dvoje dece koristio da ih prinosi kao žrtve tom njegovom bogu i crkvi u kojoj se moli. Dokle se stiglo s tim slučajem, čućete kod mene u emisiji u subotu, a ispovest majke trogodišnje devojčice u nedelju od 11 časova- najavila je Jeremićeva u svojoj emisiji:

- Vreme je da se stane pedofilskoj mafiji na put i uticajnim moćnisicma koji su pedofili. Imam jednu veoma ozbiljnu priču za koju nikome nisam rekla. Juče me je na Dorćolu zaustavila jedna žena koja mi je rekla za jednog veoma moćnog čoveka iz sfere biznisa. Rekla mi je da je startovao njenu 13-ogodišnju ćerku i da joj je tražio broj telefona, da joj je istu tu noć poslao poruku. I da sve bude gore, ne samo da joj je poslao poruku,već ju je susreo ispred škole i tražio joj da uđe u njegov auto da je on vozi. Majka je prestravljena. Ja znam koji je to čovek, neću još uvek objavljivati ime jer nema dokaze. Ali ću razmisliti šta ću da radim s tim slučajem jer je reč o jednom, da kažem, uticajnom čoveku. A mi ne možemo da ćutimo koliko god da je neko uticajan, ako je pedofil- zaključila je voditeljka u emisiji "Do koske sa Jovanom Jeremić".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija