• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

18.06.2022

20:00

NOVE ŠOK PREPISKE MARKA OSMAKČIĆA I BIVŠEG ZADRUGARA - Ovo kamere nisu zabeležile, Viki nije jedina koju je UDARAO! (VIDEO)

printscreen

Live TV

NOVE ŠOK PREPISKE MARKA OSMAKČIĆA I BIVŠEG ZADRUGARA - Ovo kamere nisu zabeležile, Viki nije jedina koju je UDARAO! (VIDEO)

Podeli vest

Nakon što je lažirana smrt oca Marka Osmakčića, on se oglasio iz Švajcarske gde boravi, a prepiske sa bivšim zadrugarom vam prenosimo u celosti

Nakon što se javno hvalio činom lažiranja smrti svog oca, Marko Osmakčić ne prestaje da šokira javnost. Nema dana da ne ispliva neka nova šok informacija na konto učešća ovog kontroverznog učesnika Zadruge. 

Gost emisije "Džet set Top 5", Bane Đokić komentarisao je skandalozni čin Marka Osmakčića koji je sahranio živog oca i tom prilikom nam pokazao njihove prepiske samo nakon nekoliko sati od Markovog bega iz rijalitija. 

Foto: printscreen/TVIN

- Ja sam iskreno iznenađen njegovim postupkom, meni da neko kaže da mi je otac preminuo ja ne bih znao gde je levo, a kamoli gde je telefon i Instagram. Kada čovek pogleda klipove dan pre nego što će pobeći možete videti tajne šifre koje šalje ocu kako bi ga izbavio napolje. Sve je to bio njihov dogovor - govori Bane i dodaje:

Foto: printscreen/TVIN

- Marko je agresivan, to mu je u prirodi, samo mnogi ne znaju da nije Viktorija jedina koja je dobila batine i na koju je nasrtao. Pored nje, Marko je nastrtao na Lepog Miću koji je stariji od njega 40 godina, velika sramota. Nije uporedivo sa onim što je uradio Viki, mada ni ona nije cvećka, ali jedan muškarac onako da udara devojku je za svaku osudu. Moram da dodam da sam ja sa Markom u ok odnosu, ovo što govorim bi rekao svaki normalan čovek koji ima oči. Na stranu stavljam prijateljstvo, ja samo osuđujem svaki vid nasilja - zaključio je bivši zadrugar.

Foto: printscreen

Iako se danima pisalo o sukobu sa Majom Marinković, Bane nam je ipak otkrio da će snimiti duetsku pesmu sa njom, a ekskluzivno za emisiju "Džet set Top 5" je otkrio i naziv njihove pesme. O svemu ovome možete više saznati u video snimku iznad teksta. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija