• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dejana Kljajić

19.06.2022

15:00

UKRAJINSKI RAT UBIO MOĆ AMERIKE! Ove države preuzimaju dominaciju!

printscreen

Live TV

UKRAJINSKI RAT UBIO MOĆ AMERIKE! Ove države preuzimaju dominaciju!

Podeli vest

Kako Evropski parlament otvoreno ucenjuje Srbiju, da li će Ukrajina kao država postojati za dve godine i da li će Zelenski predati Donbas kako bi brže ušli u Evropsku uniju pogledajte u novom izdanju emisije "Replika"

Profesor Ilija Kajtez ocenjuje da je ukrajinski rat je ustvari borba za budućnost sveta. 

- Unipolarni svet sigurno silazi sa istorijske scene, a apsolutno dolazi multipolarni svet. Osnovna poluga novog sveta, slobodarskog sveta, su Moskva i Peking. Njima će se priključiti Indija, zemlje Latinske Amerika i afrički kontinent - naglašava Kajtez. 

Spoljnopolitički odbor EP usvojio je izveštaj o Srbiji u kome se prvi put otvoreno zahteva od naše države da prizna nezavisnost lažne države Kosovo i hitno uvede sankcije Rusiji. Programski direktor Instituta za javnu diplomatiju Ivan Miletić ocenjuje da je ova odluka bila očekivana. 

- Sama rezolucija EP je na tom nivou da se od Srbije jasno očekuje da će u nekom momentu morati da se opredeli i da donese odluke u skladu sa svim ostalim evropskim zemljama - podvlači Miletić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djordje

pre 1 godinu

Objavite nesto sto nismo znali?! Na sta vam lice ovi tekstovi?! Kako vi lako zamlacujete ljude i zaradjujete za zivot?! Divota! Nema vecih parazita od vas novinara, ili prepisujete tudje clanke ili novi naslovi stari tekstovi?! Zurnalizam polako ali sigurno izumire.

Milenko Mihajlovic

pre 1 godinu

Kada ce se Zapad I Zelenskyy probuditi da ako ovako idu dalje nece Ništa ostati od Ukrajine.

Izbori 2024

Vesti

Nikolić: Đilasovci sakrili prave fantome u svojim redovima!
Politika

Nikolić: Đilasovci sakrili prave fantome u svojim redovima!

Posle brutalnih laži o 40 000 “fantoma” iz Republike Srpske, o biračkom mestu u Areni koje nije postojalo i mnogih drugih budalaština koje su Đilasovci izmišljali kako bi našli izgovor i opravdanje za poraz na izborima, ali i paravan koji bi im omogućio da ruše nezavisnost i suverenitet naše zemlje, ne samo da se nisu izvinili građanima, nego su sakrili prave fantome, u svojim redovima, saopštila je Milica Nikolić, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

28.03.2024

10:10

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija