• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

02.07.2022

20:00

LUNA MILJKOVIĆ ĐOGANI OTKRILA DA LI ĆE BITI DEO ZADRUGE 6! VRAĆA SE PO DUPLU KRUNU?! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile/printscreen Instagram

Live TV

LUNA MILJKOVIĆ ĐOGANI OTKRILA DA LI ĆE BITI DEO ZADRUGE 6! VRAĆA SE PO DUPLU KRUNU?! (VIDEO)

Podeli vest

Bivša rijalti pobednica ekskluzivno nam je otkrila da li ćemo je gledati u šestoj sezoni Zadruge

Rijaliti zvezda i pevačica Luna Miljković Đogani bila je ovonedeljni gost emisije "Džet set Top 5". Luna je prvi put bila gost naše emisije, te nismo želeli mnogo da je mučimo sa teškim pitanjima. 

Rijaltii pobednica nam je otvorila dušu i svojom iskrenošću još jednom dokazala koliko je posebna i srčana u svemu što radi u životu.

Foto: Privatna arhiva

Luna Miljković Đogani

Naime, Lunči je komentarisala kroz šta se Marko i ona bore, ko je strožiji roditelj kada je vaspitanje Mie u pitanju, ali i da li bi se ikada vratila u rijaliti i odnela još jednu pobedu.

- Moj život se mnogo promenio od kako samo dobili Miu. Mnogo sam odgovornija, prestala sam da se obazirem na neke nebitne stvari u životu koje su me ranije opterećivale. Trudim se da u svakom trenutku budem žena i supruga za Marka, a u isto vreme majka i domaćica za Miu. Jednom rečju jako sam srećna - govori Luna i dodaje:

Foto: Marko Đoković

Marko i Luna

- Mnogo sam vezana za Miu, kada ode u vrtić nekako kao da mi pola duše fali. Ne znam da li svi imaju takav osećaj, ali ja svaki dan dan prolazim kroz neko drugačije emotivno stanje kada treba da je odvedemo u vrtić. Nismo strogi roditelji, još je ona mala da bi joj nešto branili. Bitno mi je da je poslušna, kada kažem da nešto ne može uvek me posluša. Kada bude došao tinejdžerski period tada će biti svega, ali trudiću se da što više razgovaram sa njom, kako bi postigle dogovor između njenih želja i granica dokle sme da se ide u određenim stvarima. Tražiće i pirsing i tetovažu i da nešto koriguje, ali sve u svoje vreme i sve u granicama normale - otkriva rijaliti pobednica. 

Foto: Instagram/printscreen

Luna Miljković Đogani

Luna je bila vrlo iskrena kada je u pitanju povratak u rijaliti, a da li će ponovo ući i odneti pobedu u Zadruzi 6, saznajte u video prilogu iznad teksta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Danica

pre 1 godinu

Sve najlepše vam želim u životu, da vam se ostvari svaki san!

Ljuba

pre 1 godinu

Nestalo se para pa idemo malo ko Dalila od jednog do drugog samo da postavimo uslove za to. Ipak su svinjac i kokosinjac naspram kreveta nesto drugo.

Ajde

pre 1 godinu

Koja folirantkinja. Jedva su docekali da dete posalju u jaslice. A i vi sta imate nju da pitate kad dete uci da pere ruke u casi??? Par puta sam pogledao klipove i zgrozio sam se. Brizan roditelj ne ostavlja dete koje je palo na pod i place na podu dok se ona oblaci ,a Marko snima. Nije im palo napamet da uzmu dete , tek posle je Marko uzeo.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće:  Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca
Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće: Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca

Nikola Ranđelović (31) iz Vlasotinca, suvozač u automobilu „reno megan“ kojim je upravljao G. K. (34), nastradao je u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se prekjuče dogodila u selu Gornje Zuniče, nedaleko od Knjaževca. Da priča bude još tužnija, on je nastradao nakon što se vraćao sa veselja na kome je bio kum jednom od najboljih prijatelja!

25.04.2024

12:37

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija