• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

07.07.2022

19:13

DALILA ĆE SAV SVOJ MORAL ILI NEMORAL NAPLATITI! Ivana Šopić šokirala izjavama u emisiji "Zadrugari na skeneru", voditeljka otkrila neverovatne tajne! (VIDEO)

printscreen

Live TV

DALILA ĆE SAV SVOJ MORAL ILI NEMORAL NAPLATITI! Ivana Šopić šokirala izjavama u emisiji "Zadrugari na skeneru", voditeljka otkrila neverovatne tajne! (VIDEO)

Podeli vest

Novi gost emisije "Zadrugari na skeneru" je voditeljka "Zadruge" Ivana Šopić. Ona je komentarisala aktuelne učesnike popularnog rijalitija koji ne prestaju da intrigiraju javnost

Ivana je kao i do sada iskreno i bez dlake na jeziku komentarisala učesnike Zadruge, a prva na redu bila je Mina Vrbaški

Mina je iznela da je Dalilu nekada osuđivala, ali da je sada žali zbog cele situacije u kojoj se našla.

Foto: printscreen

- Ne smatram da Mina treba da osuđuje Dalilu, tačnije da je žali, jer Dalila uopšte nije za žaljenje. Ona se dobro drži i sve ovo što je uradaila bilo to moralno ili ne ona će to i te kako da naplati. Samim tim niko ne treba da je žali, a pogotovo ne Minakomentariše Ivana.

Foto: printscreen

Novopečeni par, Anđelo Ranković i Sandra Rešić opustili su se u izolaciji, a otkako su u vezi ne izbegavaju da pokažu strasti koje se događaju među njima. Postali su nerazdvoji, te su se u jednom trenutku zavukli pod jorgan i razmenjivali nežnosti sve do jutarnjih sati.

- Ovo mi je super tema, zato što je Sandra stvorila o sebi neku sliku ledene kraljice, ili kao da je odlučila da apstinira do kraja svog života. Sada imamo prilike da je vidimo u nekoj drugoj ulozi, a to je uloga nečije devojke, ma koliko god da to trajalo ja ih apsolutno podržavam - otkriva Ivana Šopić.

Foto: printscreen

Dalila Dragojević i Filip Car započeli su žestoku svađu na bazenu, a u jednom trenutku Car je nju ubacio u bazen. Naime, Filip je nju sve vreme privlačio ka sebi, što je ona odbijala, te je počela da histeriše i vrišti. On to nije mogao da podnese pa ju je u dva navrata držao pod vodom, a ona je zapomagala, gušila se i molila zadrugare da joj pomognu.

- Dalila ume da napravi mnogo goru situaciju nego što jeste. Car je želeo da je orasapoloži, pa da se kupaju, ali ne mogu da kažem da je to iz zezanja uradio, da ne bi umanjivala taj čin koji se dogodio, ali sam sigurna da mu nije bila namera da je "davi", već samo da je oraspoloži.

Foto: printscreen

Nikola Grujić Gruja i Milana Šarac Mima su svoju vezu započeli pred budnim okom kamera "Zadruge 5", ali vezi je ubrzo došao kraj nakon što je Mima Šarac videla da Gruja muva Marijanu. Nikola je javno priznao Marijani Zonjić da je jedino srećan popred nje, što Mima nije želela da toleriše, te ga je javno ostavila pred svim zadrugarima.

- Mima malo, malo pa ga ostavi, a to ako se može nazvati vezom opstaje samo zbog Gruje. On dosta ucenjivački deluje na nju, dovoljno je jednim pogledom da završi sve, ali nakon rijalitija toj vezi će zaista doći kraj - izjavila je bivša učesnica rijalitija. 

Foto: printscreen

Nevena Savić napustila je zadrugu odlukom gledalaca. Tom plilikom dobila je priliku da se pozdravi sa svim zadrugarima, i odmah krene u studio. Nevena je odbila da se pozdravi sa bivšim partnerom Lazarom Čolićem Zolom, što su mnogi osudili, jer kako su joj rekli da nije bilo njega otišla bi ti mnogo ranije.

- Njih dvoje su mi bili simpatični kao par. Bili su onako fimski dobri kao par, iako nisu izazivali pažnju publike ni malo. Mislim da je Zola ludo zabljubljen u Viktoriju i da je već zaboravio na Nevenu - završava Ivana za emisiju "Zadrugari na skeneru". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija