• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

16.07.2022

20:00

ALEKSANDRA NIKOLIĆ OTKRILA SVE DETALJE PROVEDENIH NOĆI SA DEJANOM U VETERNIKU! Veliki intervju rijaliti učesnice nakon povratka iz doma Dragojevića! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Live TV

ALEKSANDRA NIKOLIĆ OTKRILA SVE DETALJE PROVEDENIH NOĆI SA DEJANOM U VETERNIKU! Veliki intervju rijaliti učesnice nakon povratka iz doma Dragojevića! (VIDEO)

Podeli vest

Bivša rijaliti učesnica Aleksandra Nikolić, provela je dva dana u domu porodice Dragojević i tom prilikom nam otkrila šta se sve izdešavalo nakon 48 sati provedenih u Veterniku

Bivša zadrugarka Aleksandra Nikolić je nakon superfinala Zadruge 5, gde je njen momak, Dejan Dragojević osvojio pobedu i 50.000 evra, odlučila je da svoj prvi intervju da da upravo za emisiju "Džet set Top 5"

Aleksandra je komentarisala kako je protekla noc u Veterniku, kako je protekao susret sa Biljanom, ali nije ostala imuna i na sve goruće teme o kojima se trenutno piše.

Foto: printscreen

Aleksandra Nikolić

- Ja sam pre sat vremena stigla iz Veternika i mogu ti reći da sam oduševljena Dejanovom porodicom. Tako su me lepo dočekali, tako su me lepo ugostili da evo nemam šta da kažem. Biljana je velika domaćica, sedele smo i pričale o svemu i svačemu, ali najmanje o Zadruzi moram biti iskrena. Na superfinalu nije bilo baš kao da smo u najboljim odnosima, ali to je zato što su meni punili glavu raznim pričama, ali se ispostavilo da su sve to bile laži i da Biljana podržava moju vezu sa Dejanom, a i mene samu - govori Aleksandra.

Već danima Aleksandra Subotić, Maja i Peca su glavna tema svih medija, te smo pitali Aleksandru kako se to komentariše u porodici Dragojević.

Foto: printscreen

Aleksandra Nikolić i Goran Todorović

- Ja nemam šta da komentarišem taj bolestan odnos, iskreno, u njihovoj porodici se to spominje, ali ne bih ja to komentarisala, bolje da pitaš Dejana. Meni je iskreno žao Aleksandre što joj se sve to izdešavalo, ali na tome neka ostane - bila je kratka rijalti učesnica.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Aleksandra Nikolić

Sa Aleksandrom smo komentarisali njen ulazak u šestu sezonu Zadruge, kako je izgledalo veče u kući sa Dejanom i kakav je bio njihov intiman odnos bez kamera. O svemu tome više možete videti u video snimku iznad teksta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija