• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I.T.

19.07.2022

20:00

IRMA SEJRANIĆ PROVELA NOĆ U ZATVORU! Šok priznanje bivše zadrugarke: "Bilo je traumatično, ne želim da pričam o tome"! (VIDEO)

Informer.rs

Live TV

IRMA SEJRANIĆ PROVELA NOĆ U ZATVORU! Šok priznanje bivše zadrugarke: "Bilo je traumatično, ne želim da pričam o tome"! (VIDEO)

Podeli vest

Bivša učesnica "Zadruge" Irma Serjanić otkrila je brojne tajne u emisiji "Na saslušanju"

Bivša zadrugarka Irma Sejranić bila je gost emisije "Na saslušanju" i tom prilikom je odgovorila na sve optužbe javnosti.

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Irma Sejranić

Irmu smo pitali zbog čega je lažirala priče o Dalili u Zadruzi, ali i da li je bila zaljubljena u Dejana Dragojevića tokom učešća u rijaliti šou programu. 

Irma se prisetila trauma iz detinjstva, ali je i otkrila da je provela noć u zatvoru zbog bivšeg partnera. Iskustvo iza rešetaka je na nju ostavilo veliki pečat, te nije imala nešto puno da kaže o tome. 

U nastavku teksta bivša rijaliti učesnica i pevačica je odgovorila je na mnoštvo optužbi, zato ostanite do kraja uz emisiju "Na saslušanju" koja će vam izmamiti osmeh na lice. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija